Maastricht magazine >
sleeping

Kaboom: 5 sterren voor bijna gratis

Kaboom: 5 sterren voor bijna gratis

Like! Het nieuwe hotel van La Bergère Group tegenover het station in Maastricht. Een hotel geboren vanuit de genius loci gedachte. Een hotel dat Maastricht een waar entrée biedt. Een hotel met heel veel luxe, maar nul poespas. Op 1 juli opent Hotel Kaboom! Kaboom it is. Daar wil jij slapen. Of je nu alleen, met al je vrienden en vriendinnen of met het gezin in Maastricht bent.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-05-09 om 16.20.46

 Niks poespas en onnodige franje. Functioneel minimalisme siert Kaboom Hotel Maastricht.

Schermafbeelding 2015-05-09 om 16.20.12

Praktische functionaliteit. De basis als uitgangspunt en die dan heel goed.


Kaboom Hotel is gevestigd in het pand tegenover het centraal station. De eigenaren geven het gebouw hiermee de voormalige functie terug. Dat is de genius loci gedachte; de kenmerkende hoedanigheid van een plaats of sfeer. Die sfeer vormt de basis van het hotel dat 1 juli in het Maastrichtse stadsdeel Wyck opent.

Kaboom Hotel maakt deel uit van La Bergère Group. Een hotelgroep die dingen graag anders doet en nooit twee keer hetzelfde, zoals we dat ook al zagen in het Townhouse Hotel te Maastricht en Qbic in Amsterdam. Kaboom Hotel is een budgethotel, maar dan geen vieze muk. Brandschoon willen ze zijn en voorzien van alle comfort, zoals bedden van Auping. Bovendien flexibel. Je kiest zelf met hoeveel mensen je op een kamer overnacht, want samen uitslapen kan bij Kaboom Hotel met wel 6 man op één kamer. 

Bovendien is het hotel fun. Met twee unieke loungedakterassen. Het hotel in Maastricht werkt voor bijbehorende zaken, zoals ontbijt, samen met horecapartners. Dat maakt het nieuwe, tegendraadse hotelconcept een gezamenlijk succes.

Kaboom Hotel Maastricht opent op 1 juli. Je kunt er nu al boeken! Kijk hier voor overzicht met de leukste hotels in Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *