Maastricht magazine >
food-drinks-hotelssleeping

Luxe ten top bij Van der Valk: een zwembad suite

Luxe ten top bij Van der Valk: een zwembad suite
Artikel begint onder de advertentie

Ik hou van veilingen die online plaatsvinden, met name die voor een goed doel. Zo kijk ik elk jaar opnieuw naar de 3FM Serious Request veiling, zoekend naar die speciale veilingobjecten die je nergens anders tegen komt. Het mooie is dat je dan een goed doel steunt, terwijl je er zelf nog iets super tofs aan overhoudt. Vorig jaar was er een samenwerking tussen Marktplaats en KiKa opgezet: “Ruim op voor KiKa”. Men kon producten aanbieden, waarvan de opbrengst naar KiKa ging. Zoals altijd, ga ik de lijst grondig af opzoek naar hét speciale object en daar vond ik iets waarvan ik nooit had gedacht dat het bestond. Je eigen, luxe suite met eigen zwembad, jacuzzi, sauna en stoomdouche.

Veiling gewonnen en een mooi bedrag gedoneerd aan KiKa, waar zieke kinderen met kanker van geholpen kunnen worden. Na het inchecken direct naar de kamer om zwemkleding aan te doen en een duik te nemen. Je waant je in een kamer die wellicht iets over de top is voor mij en ik ben al wat gewend met luxe hotels in onder andere Azië. Je komt binnen in een mooie hal welke direct toegang geeft tot de badkamer. Een groot bad met tientallen jets, wc en een prachtige stortdouche. Dan moet je nog de rest van de kamer doorlopen.

Slaapkamer – Van Der Valk Schiphol A4, Zwembad suite

Een heerlijk bed van ruim 2 meter breed staat in de volgende ruimte op je te wachten. Je wilt weinig slapen, want zoiets als dit doe je niet dagelijks, maar dat bed… Als je gaat liggen, ben je gelijk weg! Gegarandeerd. Tegenover staat een enorm dressoir die niet precies tegenover het bed staat. Dat lijkt raar, maar uiteindelijk in het zwembad heb je door waarom. Het zwembad gedeelte bevindt zich achter een spiegeldeur, welke opengaat door middel van een pasje die je in de kast voor een scanner houdt. Top secret en dan klik, gaat de spiegel open. Daar komt het zwembad tevoren, inclusief de bijbehorende chloor lucht. Deze ruik je overigens niet erg in de rest van de kamer.

Slaapkamer, met de zwembad spiegel rechts op de foto.
Hierachter zit het hele zwembad gedeelte.

Het zwembad gedeelte ligt er heerlijk bij, groot genoeg om te ontspannen en een paar slagen te maken. De jacuzzi was bij ons helaas afgedekt met een marmeren plaat en stevig afgekit. Daarachter wel een heerlijke stoomdouche met eventueel een Eucalyptus geur die je aan kunt zetten. Daarnaast zit de 5 persoons sauna waar je heerlijk van kunt genieten. De sauna bevat ook nog extra infrarood lampen om je spieren optimaal te laten ontspannen. Dat allemaal is volledig privé te gebruiken. Wat wil je nog meer?

Het zwembad met jacuzzi (helaas dicht bij ons), stoomdouche, sauna en links nog een extra WC.

Dit alles kostte mij door de veiling zo’n 300 euro. Een aardig bedrag, maar vergeet niet dat het volledige bedrag naar KiKa is gegaan. Het nadeel is wel dat deze kamer niet los te boeken is via Van der Valk Amsterdam (aan de A4). Na navraag gedaan te hebben is de kamer alleen te huren bij trouwerijen en speciale gelegenheden, zoals de KiKa veiling. Van der Valk Alkmaar aan de A9 heeft nog wel een zwembad suite die je kunt boeken vanaf 330 euro.

Zwembad suite
Het zwembad is verwarmd tot een aangename temperatuur

Gerelateerde blogs

  Reacties (4)

  1. Wat een luxe zeg, heerlijk. Ik kies vaak bij een weekendje weg voor een verblijf met zwembad. Ik ben eigenlijk niet heel erg dol op zwemmen, maar ‘s ochtends vroeg of juist vlak voor sluit een paar baantjes als er (bijna) niemand is, vind ik top

   1. Luxe was het zeker! Echt super gaaf om eens te doen. Zelf ben ik ook niet zo’n grote zwemmer, maar vond dit wel heel erg leuk. Vooral omdat het zwembad binnen handbereik ligt en je er in en uit kunt wanneer je wilt😊 Dan neem je toch sneller even een plons!

   1. Hi Yasemin, voor reserveringen kun je contact opnemen met Van der Valk zelf😊 De link staat vermeld in de blog.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *