Maastricht magazine >
sleeping

Waar? Bij the Hoxton in Amsterdam

Waar? Bij the Hoxton in Amsterdam

The Hoxton is hot. Hier spreek je af. To sleep, eat, work and play. Nou en of wat dat play betreft. Er wordt werkelijk volop gesjanst aan de bar. Lotti’s Bar & Grill is het middelpunt van de lobby van het Hoxton hotel. Een lobby die 24/7 in beweging is. En wanneer we het hebben over The Hoxton, bedoelen we niet de famous Hox in Londen. De Hoxton heeft nu zowaar een hotel in Amsterdam op de Herengracht.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-18 om 17.43.57

Dat Friends gevoel op de Herengracht in Amsterdam

Heb jij ook altijd watertandend gekeken naar die heerlijke huiskamerbank in dat café in de serie Friends? Dat Friends gevoel is exact het gevoel dat de Hoxton mij geeft. Het is er altijd druk en vol gezelligheid. Maakt niet uit hoe laat je er komt; voor koffie, lunch, een glas wijn of om uitgebreid aan de bar te hangen. Hip en trendy onder locals, maar ook een prima hide-away om jezelf in één van de Chesterfields te verstoppen en vooral de meute te observeren.

Schermafbeelding 2016-02-18 om 17.45.37

Inchecken, computeren, ontmoeten, drankje, diner, alles kan in de lobby van The Hoxton; no rules

De lobby is de trend 2016

We schreven er al eerder over (zie blogje afspreken bij hotel Derlon). De lobby, elkaar ontmoeten in een hotel, is de trend 2016. Ik vind het zo’n toffe ontwikkeling. De gasten met rolkoffers zorgen voor zo’n lekkere energie en maken de bar zo internationaal vrolijk. Gaaf ook dat de lobby daarnaast ook een verbindende rol voor de buurtbewoners vervult. De lobby van the Hoxton is van iedereen!

Schermafbeelding 2016-02-18 om 17.45.08

Waarvoor ga je naar the Hoxton?

Om een nachtje te slapen, voor de fun of om te eten bij Lotti’s Grill & Bar. En zoals we al zeiden om te sjansen. The Hoxton noemt zichzelf een ‘no bull’ hotel. Ze hebben afscheid genomen van alles ‘that pisses people off’, zoals een telefoonrekening van tig euro als je een seconde belt of wifi waar je de hoofdprijs voor betaalt. En die regel is ook in het restaurant & bar leidend.

Schermafbeelding 2016-02-18 om 17.44.32

Herengracht in het hart van de Negen Straatjes

Eten, drinken, slapen, spelen? Je vindt The Hoxton aan de Herengracht 255. En mij vind je er misschien ook wel!

Schermafbeelding 2016-02-18 om 17.44.54

O ja, er zijn dus echt werkelijk prachtige foto’s van Lotti’s Grill & Bar te vinden op internet. Maak ik deel liever de real thing. Net zo echt als dat Friends gevoel!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *