Maastricht magazine >
food-drinks-hotels

Tapas bij Café Madrid in Maastricht

Op zondagavond met mijn liefde, dochter en bijkinderen. Op donderdagavond na de koopavond of snel tussen 2 shopjes door. Op vrijdagavond na de bioscoop. En altijd vinden we het er fijn. Café Madrid is sfeervol, het eten te lekker en Serge en zijn team hartelijk. We love de tapas van Café Madrid in Maastricht.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-05-03 om 09.12.47

De immers charmante en blije Serge met op de achtergrond het gin menu

Jaren heb ik geen G&T gedronken. Onlangs, bij Café Madrid in Maastricht, besloot ik om weer een keer een gin tonic te bestellen. Het bord met de verschillende gin’s zag er te aanlokkelijk uit. Ik koos voor een Hendrick’s met komkommer en een spicy bite. Serge maakte de G&T coupe himself. Sindsdien zie je me op tal van plaatsen weer gin tonic-jes drinken.

Schermafbeelding 2015-05-03 om 09.13.26

Bij Café Madrid in het voorste deel de bar en de hoge tafels met krukken

Niet alleen de G&T’s zijn de moeite. Het eten bij Café Madrid al net zo top. Zelf ben ik fan van de spinazie-kaas kroketten. Mijn liefde en mijn dochter gaan voor het brood met de steak erop. Zeker ook populair en geliefd zijn de stokbroodjes met tomatensalsa. Ach, het maakt eigenlijk niet uit wat je bestelt. En of je nu uitgebreid met vrienden de avond wilt doorbrengen of juist snel iets wilt eten, Café Madrid is een aanrader.

Schermafbeelding 2015-05-03 om 09.12.24

Some of our favorite tapas at Café Madrid

Café Madrid is gelegen aan de Bredestraat in Maastricht. Er is een bar, er zijn hoge tafels met krukken en reguliere tafels. Welk plekje je ook kiest, het is er altijd fijn! Buen provecho!

Schermafbeelding 2015-05-03 om 09.13.50

Het achterste deel met de sfeervolle keuken en tevreden gasten aan reguliere tafels met stoelen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *