Maastricht magazine >
food-drinks-hotelsfood-and-drinks

We love Beluga

We love Beluga

Beluga Loves You is en het nieuwe concept van restaurant Beluga in Maastricht. Vertrekpunt van Masterchef en sterrenkok Hans van Wolde was kijken en luisteren naar de gast in een veranderende wereld. Een formule waarbij geuren, smaken en gastvrijheid samenkomen en die naadloos aansluit bij de mens Hans van Wolde. Een gevoelsmens met visie. Beluga Loves You is een like, want daarmee komt het zo geprezen restaurant binnen handbereik van zij die willen proeven, ruiken en genieten.

Artikel begint onder de advertentie

Ben fan van de mens Hans en van Beluga. Ik hou zelfs van lang tafelen. Maar niet verplicht. Ik zie het dan ook als ideaal dat Beluga vanaf nu een andere koers vaart. Dat Hans en Daniëlle het lef hebben om te luisteren en te voelen. Een concept presenteren waarbij sterren plaats maken voor flexibel tafelen. Waarbij het niet allemaal volgens het boekje gaat, maar op gevoel. Waarbij je al vanaf 45 euro aan tafel schuift. Natuurlijk kun je ook kiezen om het bij de lounge te houden voor een te fijne cocktail. Bubbels mogen ook. Just enjoy the flow!

Dankjewel lieve Hans en Daniëlle voor deze te fijne hotspot en binnenhaven om bij te tanken. Voor de experience die jullie Maastricht brengen. Mij zie je nog vaak komen proeven en genieten. Aan tafel of in de lounge.

Beluga-Websitebeelden-2_1___Selected

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *