Maastricht magazine >
lifestyleentertainment

4x Romantische films die je nu kunt kijken op Netflix

4x Romantische films die je nu kunt kijken op Netflix
Artikel begint onder de advertentie

Hoewel we afgelopen tijd nog van prachtig nazomerweer hebben mogen genieten, gaan we nu toch echt regenachtige dagen tegemoet. Een mooi excuus om ’s avonds even heerlijk op de bank te kruipen met een dekentje en een leuke film. In deze blog geven we je daarom 4 tips voor romantische films die je nu kunt gaan kijken op Netflix.

La La Land

Deze film uit 2016 is een moderne variant van de gelijknamige, klassieke Hollywood musical. De film heeft samen met Titanic en All About Eve een recordaantal Oscarnominaties. La La Land heeft 14 nominaties ontvangen en er maar liefst 6 gewonnen. Het verhaal volgt Mia en Sebastian welke beide een grote droom hebben. Mia werkt als serveerster maar zou dolgraag actrice willen worden in Hollywood. Tussen haar werk door doet ze dan ook de ene na de andere auditie om te proberen haar droom waar te maken, maar helaas zonder succes. Daarnaast zien we Sebastian, een jazzmuzikant die piano speelt in clubs. Hij droomt ervan ooit een eigen jazzclub te openen. Beide dromen lijken onhaalbaar, maar ze geven het niet zomaar op. Door het lot komen ze samen en stimuleren ze elkaar om hun dromen waar te maken.

A Star Is Born

Ook A Star Is Born is inmiddels te vinden op Netflix. Deze muzikale film uit 2018 met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrol volgt het verhaal van Jackson en Ally. Jackson is een beroemde country zanger die niet goed in zijn vel zit. In een bar ontdekt hij de nog onbekende zangeres Ally, waar hij een hartstochtelijke relatie mee krijgt. Tijdens een van zijn concerten roept hij Ally het podium op wat het begin is van haar carrière. Hoewel Ally steeds meer in de spotlight staat, komt Jackson juist steeds meer in de schaduw te staan. Iets waar de country zanger het heel moeilijk mee heeft.

Love Guaranteed

Love Guaranteed is een Netflix Original film uit 2020. De film gaat over een hardwerkende advocate genaamd Susan, welke uit nood een spraakmakende zaak aanneemt die goed betaald. Haar cliënt, Nick, wilt namelijk een datingsite aanklagen die hun gebruikers garandeert dat zij hun ware liefde vinden. Ze belanden al snel in een mediastorm en hoe verder de zaak vordert, hoe meer hun gevoelens voor elkaar ook toenemen.

The Best of Me

Deze romantische dramafilm uit 2014 staat inmiddels al weer even op Netflix, maar is ook zeker het kijken waard als je hem nog niet hebt gezien. Let op: tissues zijn hierbij geen overbodige luxe. De film gaat over twee tieners die veel van elkaar verschillen maar op de middelbare school verliefd worden op elkaar. Wanneer hun wegen scheiden en ze beide een ander pad hebben gekozen, ontmoeten ze elkaar weer na 21 jaar in hun vroegere woonplaats. Er komen weer veel (pijnlijke) herinneringen naar boven.

Hebben jullie nog andere leuke tips van romantische films die nu te zien zijn op Netflix? Laat het ons weten in een reactie!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *