Maastricht magazine >

 
lifestyletip

4x Trouwlocaties voor een herfst of winter bruiloft

4x Trouwlocaties voor een herfst of winter bruiloft

Bij vrijwel iedere trouwlocatie kun je het hele jaar door wel trouwen, maar de keuze voor een locatie zal toch ook sterk afhankelijk zijn van het seizoen waarin je gaat trouwen. Trouw je in de zomer dan is een strandbruiloft bijvoorbeeld heel erg leuk, maar trouw je in de winter dan zal je hier waarschijnlijk niet zo snel voor kiezen. Gaan jullie trouwen in de herfst of winter en zijn jullie nog op zoek naar een leuke trouwlocatie? In deze blog delen wij 4 prachtige locaties als tip die perfect zouden zijn voor een herfst of winter bruiloft!

Kasteel Woerden

Dit 600 jaar oude kasteel in Woerden is een van de mooiste trouwlocaties in Utrecht en omgeving. Het kasteel is ontzettend stijlvol en romantisch. Ze hebben zalen in allerlei verschillende stijlen, van klassiek tot industrieel, waardoor er voor ieder trouwkoppel wel een geschikte zaal te vinden is in dit mooie monumentale pand.

LF Gouda

Dit monumentale pand was vroeger een Lichtfabriek. Het is nu omgetoverd tot een prachtige plek om lekker te eten, drinken, feesten en uiteraard om te trouwen. Binnen heeft het pand een stoere, industriële uitstraling welke goed aansluit bij de buitenkant en de historie van het gebouw.

Landgoed Rhederoord

Landgoed Rhederoord is een mooi, statig landhuis omgeven door een prachtige natuur. Je waant je hier direct in een sprookje! Er zijn diverse sfeervolle zalen in het landhuis te vinden waar je je mooiste dag kunt gaan vieren samen met je familie en vrienden.

Thiessen Wijnkoopers

Dit historische stadspand is voorzien van meerdere ruimtes met ieder een eigen sfeer. Ben je een liefhebber van wijn dan zit je hier helemaal goed; naast een prachtige evenementen locatie is het ook een wijnhandel, welke uiteraard ook beschikt over indrukwekkende wijnkelders.

Dit waren onze 4 tips voor trouwlocaties voor een herfst of winter bruiloft. Welke trouwlocatie is jouw favoriet?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *