Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

5x Tv meubel inspiratie

5x Tv meubel inspiratie

Het is weer tijd voor wat inspiratie voor je interieur! Dit keer tv meubels.

Een mooie witte tv kast met drie grote openingen, waar je spullen of decoratie in kwijt kunt. Hier ziet de tv meubel er sfeervol uit doordat zij er voor gekozen hebben om onder andere hun hout voorraad voor de openhaard hier in op te slaan, en in de opening ernaast staat nog een mooie houten kist die wat verweerd oogt. De planten en het hout gebruik in de rest van de woonkamer naast alle natuurlijke kleuren, zorgen ervoor dat het geheel er natuurlijk uitziet. De grote zwart-wit foto op de kast is ook een erg gave toevoeging vind ik zelf.

Wil je dat je tv niet zo in het oog springt? Dan zijn er verschillende manieren om deze mooi weg te werken op je muur. Op het voorbeeld hierboven zien we dat zij een grote vakken kast hebben gemaakt aan de muur waar de tv hangt. Door deze kast zwart te maken, valt de zwarte tv weg in deze kast. Zeker doordat de accessoires eromheen wit van kleur zijn kijk je als eerst hiernaar voor je de tv ziet.

Als je ook nog een nieuwe tv wilde kopen, dan kun je ook gaan voor de ”The Frame” tv van Samsung. Hierdoor is je tv een waar kunstwerk. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 kunstwerken die op je tv te zien is als deze uit staat. Ook kun je eigen foto’s naar de tv sturen. Hier is op de tv gekozen voor een kunstwerk van een zebra en daaronder zien we een mooie, robuuste plank als tv kast. Als je hier binnen komt zou je niet verwachten dat dit eigenlijk de tv hoek is.

Wil je een wat langere tv meubel dan kun je twee dezelfde kasten tegen elkaar plaatsen en hier een plank opleggen, waardoor het samen toch een geheel wordt. Op het voorbeeld zien we twee locker kasten van IKEA, voorzien van een lange plank er bovenop en zelfgemaakte leren handgreepjes. Door deze kleine aanpassingen maak je de tv meubel helemaal eigen en passend voor jouw interieur.

Wat ik heel leuk vind aan dit tv meubel is dat ze deze om het hoekje bij de openhaard hebben doorgetrokken. Hadden ze deze kast gestopt tegen de muur waar de muur vanwege de openhaard naar voor komt, dan had de ruimte erg klein geleken. Nu ze het bij de haard hebben doorgetrokken oogt de ruimte veel groter. Deze kast is uiteraard wel maatwerk dus heb je tijd (en geld) voor nodig, maar dan heb je wel ook wat.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *