Maastricht magazine >
lifestyle

Angelique Noortman en Liquilove

Angelique Noortman en Liquilove

Ik vind haar onverwoestbaar stoer. Ze is scherp en betrokken, gaat voor haar familie door het vuur, ziet vrijheid als haar grootste goed, is zen, doet haar eigen ding en is bovendien een lekker wijf. Eén van de ‘eigen dingen’ die ze doet, is het pandje aan de Sint Pieterstraat in Maastricht. In dit pand tegenover Café Sjiek prijkt [email protected] op de deur. Hier deelt en verkoopt Angelique Noortman foto’s die haar raken.

Artikel begint onder de advertentie

De liefde van Angelique Noortman voor kunst

Kennen velen Angelique als de sterke vrouw achter kunsthandelaar Rob Noortman, voert haar liefde voor kunst terug naar haar kinderjaren. Naar de uren die ze samen met haar vader doorbracht in zijn doka. Een passie die ze nooit heeft losgelaten. Ze fotografeert zelf en is dol op fotografie in het algemeen. In het pandje aan de Sint Pieterstraat deelt zij foto’s die haar raken.

IMG_9364 1

Foto links: Igor Vasilidias ‘Timeless Beauty’ en rechts: ‘Black and white girl’ van Schaeffer

Fotogalerie Sint Pieterstraat

Dat Angelique sinds kort ook foto’s verkoopt, komt door een samenloop van omstandigheden. Het begon met het pand aan de Sint Pieterstraat. Hoewel het dringend aan een opknapbeurt toe was, was het liefde op het eerste gezicht. Vanaf dag één had ze een beeld voor ogen van de begane grond en wist ze welke foto ze daar wilde hangen. Het pand was nog niet goed en wel af of de foto aan de muur was al verkocht.

XXL foto’s in het Jekerkwartier

Ze hing een nieuwe foto formaat extra groot op de achterwand van het pand. Wederom vanuit de gedachte dat het pand er voor de buurt leuk moest uitzien, omdat ze wil bijdragen aan de sfeer in het Jekerkwartier. En dat is haar goed gelukt. Elke keer dat ik vanaf de Begijnenstraat richting Café Sjiek loop, lacht een foto vanuit het pand van Angelique me toe. Het duurde dan ook niet lang of ook de tweede foto was verkocht.

Tegenwoordig hangen er meer foto’s in het charmante pand aan de Pieterstraat. Allemaal afmeting XXL. Voor meer informatie zie de website van Liquilove.

Dank Angelique voor de blijheid die jij de neighborhood brengt en dank voor het leuke mens dat je bent!

Gerelateerde blogs

Foto boven: Angelique Noortman in stoel van kunstenaar Mike Pepels bij werk van Yvonne Michiels. Yvonne Michiels vertelt met haar werk verhalen over schoonheid, emoties en vergankelijkheid. De moderne maatschappij inspireert haar en ze houdt van onalledaagse technieken.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *