Maastricht magazine >
lifestyletip

Behoor jij tot één van deze vijf sterrenbeelden? Dan zal 2022 voor jou het jaar van veranderingen zijn!

Behoor jij tot één van deze vijf sterrenbeelden? Dan zal 2022 voor jou het jaar van veranderingen zijn!

Heb jij het afgelopen jaar tegenslagen gehad? Dan ben je er vast blij mee dat we aan de start van een nieuw decennium staan! We hebben goed nieuws: volgens jouw jaarhoroscoop gaat 2022 het jaar voor je worden. We kunnen je verder alvast één ding vertellen: heb jij één van de onderstaande 5 sterrenbeelden? Dan zal je volgend jaar veel grote veranderingen ervaren!

Een nieuw jaar is ook een nieuw begin. Dit kan een fantastisch gevoel zijn; alsof je begint met een schone lei. Zet je maar schrap voor dit nieuwe jaar, want als jij één van deze sterrenbeelden bezit dan ga je grootse veranderingen meemaken in het jaar 2022!

Sterrenbeeld 1: De steenbok (van 22 dec t/m 19 jan)

Het jaar 2021 was voor jou het jaar waarin je het gevoel had dat je een beetje vast zat op diverse aspecten van je leven. Dit heb je ingezien met de hulp van de mensen die het meest dichtbij jou staan. Je bent er nu klaar voor om naar deze mensen te gaan luisteren. Je bent er klaar voor om in dit aankomende jaar grote wijzigingen aan te brengen in je leven. Maak het aankomende jaar dan ook erg bewust keuzes voor jezelf. Zorg ervoor dat je voldoende tijd voor jezelf inplant en verbreek toxische relaties. Je zult je steeds beter gaan voelen.

Sterrenbeeld 2: Vissen (19 feb t/m 20 mar)

Er is geen twijfel over mogelijk: 2022 gaat jouw jaar worden! Herken je het gevoel dat je het heerlijk vindt dat we eindelijk dit nieuwe jaar bereikt hebben? Dat gevoel heb je niet zomaar: er licht ontzettend veel geluk op jou te wachten dit nieuwe jaar. Neem dan ook zeker de tijd om overal goed van te genieten, want de tijd vliegt voorbij. Je hebt in het afgelopen jaar al een journal bijgehouden met de doelen die je in de toekomst wil bereiken en dit jaar gaan deze doelen zich eindelijk voor je manifesteren. Je kunt eindelijk de vruchten gaan plukken van jouw harde werk!

Sterrenbeeld 3: Stier (20 apr t/m 20 mei)

Ondanks dat je normaliter niet van verandering houdt, ga jij het dit aankomende jaar toch écht anders aanpakken. Je bent iemand die zich normaliter graag in de eigen comfortzone bevindt, maar dit jaar mag je jezelf uit gaan dagen en hieruit gaan stappen. Het aankomende jaar zul je uitgedaagd worden om wat meer risico te gaan nemen, en dit durf je! Wie risico’s neemt, krijgt interessante keuzes en wegen te bewandelen.

Sterrenbeeld 4: Schorpioen (23 okt t/m 21 nov)

Je behoort tot één van de meest complexe tekens in de dierenriem der sterrenbeelden. Dit is absoluut niet negatief, want je kent jezelf ontzettend goed. Kies jij er dit jaar voor om jezelf meer open te zetten voor de mensen om je heen? Dan staan je er ontzettend veel mooie dingen te wachten, met name op liefdesgebied wordt het een mooi jaar voor je!

Sterrenbeeld 5: Boogschutter (22 nov t/m 21 dec)

Boogschutter, jij raast met sneltreinvaart door het leven en het afgelopen jaar was dit voor jou dan ook niet anders. Het aankomende jaar is het goed voor je om het wat kalmer aan te doen en stil te staan bij alle mooie zaken die je tegenkomt op jouw pad. Je gaat het aankomende jaar zonder twijfel rocken! Zie de kansen die dit jaar op je pad komen en grijp ze met beide handen aan. You’ve got this!

Gerelateerde blogs

    Reacties (2)

      1. Ik ben weegschaal :). Ik hoop dat je een mooi nieuw jaar tegemoet gaat!

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *