Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnen kijken bij Nelleke

Binnen kijken bij Nelleke
  •  

Hoi allemaal! Ik ben Nelleke, bijna 30 jaar oud en getrouwd met Eelco. Samen hebben wij drie mooie kindjes: Fay van 7 jaar, Javi van 5 jaar en Ruan van 4 jaar.

Twee jaar geleden zijn wij verhuisd naar een nieuwbouwhuis in Leerdam. Vandaar dat ik begon met mijn Instagram, huisjemosgroen. In eerste instantie om wat updates te doen van ons huisje maar inmiddels voornamelijk van de inrichting. En dat vind ik zo leuk om te doen!

Scandinavisch interieur met een vleugje industrieel

Wat was het lastig toen we eenmaal ons huis hadden gekocht en we konden gaan shoppen. Alles moesten we doen vanuit de plattegrond, wat het er niet makkelijker op maakte. ‘Past dit wel?!’. Vaak twijfelde we of we dingen niet te groot hadden gekocht. Maar gelukkig is alles goed gekomen.

Op Pinterest en Instagram deed ik ideeën op. Wat mijn stijl was werd al snel duidelijk: Scandinavisch met een vleugje industrieel. Grappig was eigenlijk dat ik in eerste instantie helemaal niet wist van een Scandinavisch interieur. Maar toen ik een vriendin vertelde wat ik allemaal wilde hebben zei zij; “Scandinavische stijl dus”.

Wat was het leuk om alles uit te zoeken en bij elkaar te stylen. Uren en dagen brachten wij door bij woonwinkels. Vooral loods 5 was favoriet. Gelukkig hadden en hebben mijn man en ik helemaal dezelfde smaak waardoor het shoppen iets makkelijker werd. Daarbij is hij ook wel makkelijk en vind hij het al snel goed.

Wij hebben tijdens het uitkiezen gekeken naar mooi maar ook naar praktisch. Zo kozen we in de keuken voor hoogglans wat makkelijk schoon te maken is. In de badkamer en toilet hebben we ‘rimfree’ potten, zonder spoelrand dus. Geen viezigheid wat daartussen komt! Ook houden we van minimalistisch wat weer handig is tijdens het stoffen.

Af en toe verander ik weer eens wat. Slepen met accessoires doe ik regelmatig, dan vind ik het ergens anders toch weer leuker staan. Pas kocht ik een nieuw kleed voor bij de bank zodat ik deze kan afwisselen. Momenteel ligt er een rondkleed.

Favoriete plek in huis

Het fijnste plekje in huis is toch wel de badkamer. Hij is niet enorm groot maar het is een erg fijne ruimte. En ik ben zo blij met de dubbele waskommen! Niemand loopt elkaar in de weg, heerlijk!

Ook de tuin is een super fijn plekje geworden! Wij wilden graag natuurlijke elementen en hoekjes creëren. De hovenier dacht goed mee waardoor het zo tof is geworden! Inmiddels is de loungeset ook onderweg, en dan is het echt af.

Als jullie meer willen zien kunnen jullie altijd een kijkje nemen op mijn Instagram huisjemosgroen.

Gerelateerde blogs

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *