Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Amanda

Binnenkijken bij  Amanda

Sinds een jaar of 4 gebruik ik Instagram als inspiratie bron voor mijn eigen huis, maar inmiddels weet ik ook veel mensen te inspireren met mijn eigen account! Super leuk, dit had ik nooit verwacht. Interieur is echt een grote hobby van mij, ik vind het heerlijk om mijn creativiteit hierin kwijt te kunnen. Inmiddels post ik dagelijkse inspiratie op mijn Instagram account mijnhuisje_ en heb ik ruim 26.000 volgers. Ook heb ik een kleine blog op Mijn-huisje.nl.

Wie ben ik? 

Mijn naam is Amanda en ik ben 32 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Dronten in een 2 onder 1 kap woning. Ik werk parttime en houd daarnaast van interieur, fotografie, fashion en koken. Pinterest en Instagram zijn echte hobby’s.  Zoek ik niet naar woontrends, dan zoek ik wel naar lekkere recepten! 

Hoe omschrijf ik mijn stijl? 

Dit vind ik erg moeilijk. Want waar ik ging voor Scandinavisch, is er inmiddels toch echt wel veel kleur bij gekomen in mijn huisje. Ik zou zeggen, een mix van Scandinavisch en modern met de trends van nu en veel pastels! Niet te strak, en met een eigen touch (oké misschien is dit wat uitgebreid haha maar het is wel zoals ik het zie). Zo ben ik dol op toffe prints en ook voor kleurencombinaties in huis ben ik niet bang.

Mijn favoriete plek in huis

Dat is toch wel de eethoek. Ik vind het fijn om hier te ontbijten en avondeten. Kijkend op de tuin. Maar ook zit ik hier vaak gewoon lekker uit te rusten of zoals nu schrijf ik ook deze blog aan de eettafel. Alhoewel ik toch graag een nieuwe eettafel zou willen. Maar de mix van stoelen bevalt mij nog steeds!

Mijn favoriete kleuren

Dat zijn op dit moment toch echt wel roze, groen en oker. Deze combinatie vind ik zo mooi bij elkaar. Je vind ze dus ook terug in mijn interieur. Al kan ik van een heel naturel interieur ook echt denken ‘Wow’ , maar zelf zou ik hier niet in kunnen wonen, voor mij is dat te steriel. 

Wat niet mag ontbreken in een interieur op dit moment

Dat vind ik toch echt wel planten. Ik heb er zelf niet mega veel, maar een huis zonder planten kan ik mij niet voorstellen. Planten zijn echt sfeermakers. En omdat er zoveel verschillende zijn is er voor elk interieur wel een passende plant te vinden! 

Mijn tip: 

Durf te gaan voor kleur in huis, en kom je er niet helemaal uit gebruik dan Pinterest of Instagram als inspiratiebron! Maak eventueel je eigen moodboard. En ben je niet tevreden? Een muurtje is zo weer geverfd! 

Liefs, Amanda

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *