Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Arianne van Arkel

Binnenkijken bij Arianne van Arkel

Even voorstellen

Hi, wat leuk dat je bij mij binnen komt kijken. Ik zal eerst kort wat over mijzelf vertellen. Ik heet Arianne en ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn man, twee dochters van 5 en 2 jaar en onze chihuahua Balou in een klein dorpje onder de rook van Rotterdam. Wij wonen hier nu al 6 jaar met veel plezier. Maar in de toekomst willen we wel erg graag verhuizen, dus zijn we op zoek naar ons nieuwe droomhuis.

In het dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang. Mijn uitlaatklep is echt interieur, ik vind het heerlijk om op webshops te neuzen, door woonwinkels te slenteren en natuurlijk op instagram binnen te kijken. Hierdoor is eigenlijk mijn passie ontstaan om ook kiekjes van mijn interieur te delen op @ar.home10.

Huis & stijl

Toen wij 6 jaar geleden de sleutel kregen van ons eerste echte grote mensen huis moest er veel aan gedaan worden. Dat kwam mede doordat de vorige bewoner hier een aardig potje van had gemaakt. Hij woonde er namelijk niet.. nee hij had hier een wietplantage. Ons huis is in 2011 gebouwd dus valt onder nieuwbouw, ik vond het echt zoeken om warmte en sfeer aan dit huis toe te voegen. Maar na heel wat geklus en heel veel verschillende kleuren verf hebben we er ons thuis van kunnen maken. Ons huis is echt een mix van allerlei stijlen. Een neutrale basis met natuurlijke en warme tinten. Een klein beetje Bali meets Scandinavian.

Favoriete plekje in huis

Dat is dan toch echt de woonkamer, dit is het plekje waar we met zijn allen samen zijn en komen. Ook hangt hier onze heerlijke hangstoel -waar ik eigenlijk veel vaker in zou moeten zitten-. Als je in de hangstoel zit heb je gelijk zicht op de tuin maar ook op de keuken en de eethoek. Hoe leuk is dat? Hier kan ik echt even heerlijk ontspannen zitten met een kopje thee en een tijdschrift.

Mijn tips

De ultieme tip die ik je wil meegeven is blijf bij jezelf. Pluis pinterest helemaal uit, sla alles op wat je mooi vindt. Dit hoeft niet alleen maar interieur foto’s te zijn. Hier maak je dan een moodboard van en zo kom je er vanzelf achter wat je mooi vindt en wat bij je past. Daarnaast overhaast echt niks, ik ben zelf zo impulsief als wat maar dat heeft vaak geleid tot verkeerde keuzes. Probeer eenheid te creëren en maak van je plekje jouw (t)huis. A house is made with walls and beams; a home is built with love and dreams.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *