Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Asha

Binnenkijken bij Asha

Wie ben ik?

Mijn naam is Asha en ik ben 28 jaar oud. Samen met mijn vriend woon ik sinds 2011 in een rijtjeswoning in het dorp Gorredijk. In juli zijn wij gestart met een eigen autobedrijf wat een nieuwe uitdaging is voor ons. Daarnaast ben ik graag bezig met interieur/fotografie. Foto’s van mijn interieur deel ik op mijn Instagram @ashadejong.

Het huis & mijn interieurstijl

De woning was compleet uitgeleefd toen wij het kochten. Er lag een zwarte vloer in huis, de keuken was hoogglans zwart-wit met rood en op de bovenverdieping was alles felblauw. Toch konden we zo wel alles helemaal naar onze eigen zin maken.

Ik vind het moeilijk om mijn interieurstijl te omschrijven. Ik zou het een mix noemen van landelijk en industrieel. Eigenlijk volg ik gewoon altijd mijn gevoel, als ik iets mooi vind dan doe ik er iets mee. Heb ik vast van mijn vader, want die is meubelmaker bij Sa Oars (oftewel ‘zo anders’ in het Fries). Dit probeer ik in ons huis terug te laten komen.

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek is toch echt de eethoek. Vanaf hier heb ik uitzicht op de mooiste items uit ons huis: de woordklok die wij zelf gemaakt hebben en de String-Art wolf die gemaakt is door mijn moeder. Deze zelf gemaakte items maken van ons huis echt een thuis.

Mijn tips

Volg je gevoel. Een huis wordt pas een thuis als je je gevoel erin legt! Voeg persoonlijke spullen toe, erfstukken en/of vakantie accessoires.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *