Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Astrid

Binnenkijken bij Astrid

Even voorstellen

Hi allemaal! Ik ben Astrid, bijna 38 jaar en woon in het Brabantse Bergen Op Zoom samen met mijn man en twee kindjes. Ik werk nu bijna 3 jaar bij Ricoh als Inventory Control. Dat houdt in dat ik me met voorraad bezig hou en alles wat daarbij komt kijken, voor zowel binnen als buitenland. Hiervoor heb ik 21 jaar in de retail gewerkt, heel wat anders dan nu met alle printers, toners enzovoort haha.. Maar het bevalt me heel goed 🙂.

In mijn vrije tijd ben ik uiteraard graag met interieur bezig en dingen veranderen. Als het niet regent ga ik ook graag hardlopen (hoewel ik het echt weer beter moet oppakken haha) of heerlijk wandelen in het bos met de kids.

Huis & Interieurstijl

Wij wonen nu in een nieuwbouwhuis in jaren dertig stijl. We hebben alles vanuit de bouwtekeningen samen gesteld wat ik soms best wel spannend vond, want ja.. Heb je wel genoeg stopcontacten en is het een logische plek? Dit huis heeft al veel veranderingen doorgaan (waar manlief niet altijd even blij mee is, maar denk dat veel daarover mee kunnen praten 😝). Inmiddels hebben we een ander huis gekocht en gaan we van de zomer verhuizen. Vanaf het moment dat ik wist dat alles rond was draaide mijn hoofd al overuren met ideeën haha.

Onze stijl nu kun je misschien het beste omschrijven als stoer maar wel met zachte en natuurlijke materialen. Ik ben gek op onbehandeld hout en zwart. In het nieuwe huis komt er geen zwarte muur zoals we nu hebben, hoewel ik dat nog steeds gaaf vind. Straks krijgen we namelijk een brickwall, iets wat ik ook heel erg gaaf vind.

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plekje in dit huis is zeker weten het lounge gedeelte van de bank. Heerlijk met de voetjes omhoog, dekentje erbij.. Ik zeg top! Voor het nieuwe huis ben ik al aan het kijken voor een nieuwe bank met een lounge gedeelte, want dan kunnen de voetjes weer omhoog 😉.

Mijn tips

Doe vooral wat je zelf wilt en wat je leuk vindt. Jij woont er en moet jezelf er fijn en thuis voelen. Maar wees ook vooral realistisch, want bij een ander kan het super gaaf en leuk staan maar het moet allemaal wel passen natuurlijk 😉.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn eerste blog te lezen, want eerlijk, ik vond het best spannend. Ik hoop jullie misschien wel op mijn Instagram @thuisop62 terug te zien, laat je dan even weten wat je ervan vond?

Liefs,
Astrid

Gerelateerde blogs

Reacties (1)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *