Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Bianca van Rijt

Binnenkijken bij Bianca van Rijt

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Bianca en ik ben 29 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en zoontje van bijna 4 en onze tweede zoontje op komst in een fijn huis in een rustig dorpje in Limburg. Ik ben een echte interieurliefhebber en deel graag foto’s op mijn Instagram @brinterieur. We wonen inmiddels 2,5 jaar in ons huidige huis. We hebben veel veranderd aan het huis en hebben er zo echt ons thuis van gemaakt.

Huis & interieurstijl

In de jaren is er veel veranderd aan mijn stijl in huis. Zo begon ik 10 jaar geleden in ons huurhuisje met landelijke items. Daarna ging ik richting de industriële stijl. Na jaren kan ik wel zeggen dat ik mijn stijl heb gevonden. Zelf vind ik het richting Scandinavisch gaan. Ik hou van een rustig en opgeruimd huis met natuurlijke kleuren. Mijn quote is dan ook ”Less is more”. Als er een nieuw item in komt gaat er ook weer een item uit.

Mijn favoriete plek

Op het moment is mijn favoriete plek de tuin. De tuin was het laatste project wat nog op onze lijst stond. Deze is inmiddels helemaal af. We hebben geprobeerd om een Ibiza gevoel neer te zetten zodat we lekker in eigen tuin een vakantiegevoel krijgen. Half juni komt onze nieuwe jacuzzi en dit maakt het dan helemaal af. Dus met warm weer is dit de plek waar ik het liefste te vinden ben.

Mijn tip

Zorg ervoor dat je huis opgeruimd is. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd zeg ik altijd. Door alle losse spulletjes netjes op te bergen en alleen de mooiste accessoires in huis te zetten oogt het ruimtelijker. Hou je toch van losse kleine items groepeer ze dan bij elkaar. Wil je een niet te vol huis en hou je toch van shoppen en veranderen? Neem dan de regel voor jezelf: één item er in, één item er uit. Sla je accessoires op en wie weet vind je ze na een tijdje weer fantastisch.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *