Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Charis

Binnenkijken bij Charis

Wie ben ik?

Hi, ik ben Charis de Fauw, 22 jaartjes oud en getrouwd met Justin. Samen zijn wij trotse ouders van onze zoon Lias Neal van net 1 jaar. Als klein kind wilde ik altijd al iets met interieur doen, ik vind het inrichten van huizen en ruimtes fantastisch! Mijn doel was altijd om met zo min mogelijk middelen een ‘knus’ en ‘warm’ thuis te creëren. Dromen vervagen… zo ook mijn droom… 

Deze maand hoop ik mijn diploma International Business and Languages in ontvangst te mogen nemen en daarnaast wil ik nu tóch heel graag een studie volgen als interieurstyliste. Dé droom, die ik herontdekte toen wij ons eerste huisje kochten, samen mochten ontwerpen en inrichten. 

Woonstijl

Mijn stijl vind ik lastig te omschrijven. Ik houd van de Boho sfeer in huis en wil dat zeker meer terug laten komen in de toekomst. Daarnaast vinden wij de zwarte industriële inrichting ook heel erg mooi. Ik zou het omschrijven als warm & neutraal met een vleugje industrieel. 

Favoriete plekje in huis

Mijn favoriete plek is op dit moment de keuken. Ik houd echt van lekker kokkerellen en lekkere dingen bakken! De keuken is lekker groot en is ook echt een geheel sinds wij een stalen wandrek hebben geplaatst boven het schiereiland.

Toch moet ik zeggen, dat mijn favoriete plek met de week verschilt. We wonen er nu 8 maanden en voor mijn gevoel wordt de klus to-do-lijst met de dag langer 🤣 dat is vast voor velen herkenbaar… Kortom: nog geen één ruimte in huis of in de tuin, is helemaal af, of zoals ik het voor mij zie. Zodra er dan weer tijd is om een bepaalde ruimte weer wat verder af te maken, ben ik meestal de hele week in die ruimte te vinden. Echt genieten vind ik dat!

Mijn tips

Als ik tips zou moeten geven, dan is dat: maak je huis persoonlijk. Wie ben jij als persoon en waar wordt je blij van? Probeer dat te weerspiegelen in je huis. Ik houd bijvoorbeeld enorm van warme/neutrale kleuren en materialen, zoals het gebruik van hout & rotan. Zo heb ik bijvoorbeeld na lang nadenken toch mijn man overgehaald om onze muur in de woonkamer ‘bleek roze’ te schilderen. Wat ben ik elke dag blij met deze keuze! En zo wil ik graag in toekomst ook meer warmte en persoonlijke items in mijn interieur terug laten komen om ons huisje nog meer ‘eigen’ maken.

Kortom: warme, neutrale kleuren in combinatie met de industriële look van zwart staal is onze perfecte combi tussen een lief/vrouwelijk & stoer interieur.  Meer foto’s van mijn interieur zijn te vinden op mijn Instagram @charisathome.

Gerelateerde blogs

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *