Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Daisy

Binnenkijken bij Daisy
Artikel begint onder de advertentie

Even voorstellen

Hey wat leuk dat je bij ons binnen komt kijken in ons huis in Zuid-Limburg. Je kunt mij op insta vinden op @deezzstyles om meer binnen te gluren. Super leuk als je mij volgt. Mijn naam is Daisy, 49 jaar en al van ’88 samen met mijn man. We hebben twee kids Gyan van 19 en Livy van 16. Ook hebben we twee poezenbeestjes Ginger Simba & Black beauty Zoë. Ik ben een echte interieur addict. Altijd al geweest van kleins af aan. In ben graag bezig met mijn website Stylebydeezz.nl en ook vind ik het leuk om social media content voor winkels te onderhouden.

Huis & Interieurstijl

Ons huis hebben we zelf gebouwd en was in 2004 instap ready. Vrijstaand met een grote tuin natuurlijk op het zuiden! Alles was wit met een donkere vloer. Al snel verveelde me dat cleane steriele sfeertje. Ik wist wel wat ik mooi vond maar was ook nog op zoek naar mijn eigenheid. Natuurlijk heb ik in de loop der jaren flink wat kleuren gehad in huis (net als mijn kapsel😉). Maar uiteindelijk val ik altijd terug op wit en zwart als basis. De zoektocht naar “smaak” werd gevormd door mijn liefde voor Ibiza en heeft hier een flinke portie aan bijgedragen, net als mijn visual merchandiser hart. Niet standaard, liefst een beetje gek en niet te braaf past het beste bij mij. Mooie naturel invloeden en op dit moment veel wit. Beetje beachy vibe!

Mijn favoriete plek

Mijn favo plekje is absoluut onze tuin! Ik ben echt een spring & summer “kind of girl”, zolang de zon maar schijnt. Ik vind het dan ook heerlijk om allerlei gezellige plekjes te creëren! Manlief wilde al van jongs af aan een zwembad in de tuin… And so be it. Met hulp van vrienden is dat verwezenlijkt en we zijn er nog steeds super blij mee. De beachvibe zit er dan al snel in zodra het winterzeil van het zwembad gaat en ik los kan met gezellige plekjes creëren. Ook gaan we dit voorjaar een poolkeet aanschaffen waar ik weer los kan gaan met stylen. Verheug me nu al op de lange zomeravonden!

Tips

Wat ik zelf heel belangrijk vind is om te kijken wat je zelf echt mooi vindt. Kies niet voor dezelfde kast, dressoir en tafel (vreselijk!) maar kies die items die jijzelf mooi vindt. Maak bijvoorbeeld een moodboard, op ouderwetse manier knippen en plakken of maak een Pinterest bord aan. Zo herken je vanzelf je sfeertje terug. Kies voor een aantal basiskleuren of ga los. Mix & match oude met nieuwe pieces. Volg je hart en waar jij je prettig in voelt! Niks moet alles mag, het is jouw interieur.

Als je het leuk vindt kun je bij ons binnenkijken op Instagram @deezzstyles!

Liefs
Daisy x

Gerelateerde blogs

  Reacties (2)

  1. Hey lieve Daisy,

   Ik heb het met plezier gelezen, ik vind je huis heel mooi en echt jou style, je tuin, nou ja wat moet ik zeggen, echt fantastisch natuurlijk. ik zie je weer op insta lieverd.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *