Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Deborah

Binnenkijken bij Deborah
Artikel begint onder de advertentie

Even voorstellen

Mijn naam is Deborah de Ridder, ben 38 jaar en woon samen met mijn man en twee zoons (8 en 10 jaar) in een nieuwbouwhuis in de randstad. Op Instagram kun je me vinden als @huisnummer8. In de periode dat ik nog werkzaam was als basisschoolleerkracht, startte ik een webshop, genaamd Huisnummer 8. Drie keer raden op welk huisnummer wij wonen😊

Heerlijk vond ik het om van de bestellingen die ik kreeg gezellige pakketjes te maken en vervolgens op te sturen. Toen mijn jongste zoon naar school ging, begon ik aan de opleiding ‘Interieur Styling’ aan de Interieur Academie. Dit wilde ik al zo lang! Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn baan opgezegd en startte ik ‘Deborah de Ridder Interieur Styling’. Nu geef ik interieuradviezen aan particulieren: een droom die uit komt!

Ons huis en interieurstijl

Inmiddels wonen wij alweer 6 jaar in dit huis! In het begin wilde ik alles zwart, wit en grijs hebben, aangevuld met licht hout. Hierdoor ontstond een rustige en neutrale basis. Momenteel voeg ik steeds meer aardetinten en natuurlijke materialen toe in huis. Ik zou ons huis omschrijven als een basic woonstijl, aangevuld met Scandinavische elementen.

Mijn favoriete plek

Eigenlijk ben ik gewoon het liefst in de woonkamer. Zeker als het zonnetje naar binnen schijnt is het er zo lekker licht! En die laptop? Die til ik vanuit de werkkamer boven, zo naar de eettafel beneden…. Herkenbaar?😉

Woontips

Wil je meer eenheid in huis? Probeer kleuren en materialen door te voeren in andere ruimtes in je huis. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kleur van de lambrisering in de gang, doorgetrokken naar het toilet!

Heb je een grote slaapkamer? Plaats, als dit mogelijk is, een muurtje in de ruimte. Bij ons kon dit precies tussen de ramen in. Zo heb je een fijn en knus slaapgedeelte met aan de andere kant de mogelijkheid om extra kasten te plaatsen. Zo creëer je op een simpele en creatieve manier een walk-in closet!

Bij de Ikea kochten wij deze Stuva kasten, waarvan er twee ook lades kregen. Daar omheen maakte een timmerman voor ons een mooie stevige ombouw. Zo is het een ideale speelplek geworden voor onze kinderen!

Nog een allerlaatste tip!

Wil je graag een hoekje in je huis veranderen maar vind je het lastig om deze te visualiseren? Maak een (heldere) overzichtsfoto en zet deze op je computer. In PowerPoint kun je deze foto openen en vervolgens op internet/Google de meubels en accessoires kopiëren en  plakken die jij leuk vindt! Zo heb je een beetje een beeld van hoe het gaat worden.

Succes!😊

Liefs, Deborah

Gerelateerde blogs

    Reacties (1)

    1. Wat een mooi huis en wat een goeie tips! Volgend jaar willen wij onze huiskamer eens goed onder handen nemen en misschien uitbouwen. Ik vind het lastig om datgene wat ik mooi vind, zelf te realiseren. Ik ga je zeker benaderen voor advies! 👍🏼

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *