Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Denise

Binnenkijken bij Denise

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Denise. Ik ben 27 jaar en woon sinds anderhalf jaar op mezelf. Toen ik 24 werd kocht ik mijn eigen huis en een jaar later ben ik daar gaan wonen. Ik had mijn draai zo gevonden! Het is heerlijk om een eigen huis te hebben en hem helemaal in te kunnen richten naar je eigen smaak. Het is nieuwbouw, dus ook mijn keuken en badkamer kon ik naar eigen smaak bedenken.

Op dit moment ben ik net begonnen aan mijn zevende jaar als leerkracht in het basisonderwijs. Ik geef nu les in groep 5/6 en heb het daar super naar mijn zin! Hobby’s heb ik natuurlijk ook. Ik sport graag en doe onder andere Body Pump en Grit Athletic. Fotograferen is ook iets wat ik al heel erg lang leuk vind om te doen. Vroeger had ik een blog en postte ik daar mijn foto’s, nu zet ik deze op Instagram.

Ik heb twee accounts: een persoonlijk account met foto’s van mezelf en de reizen die ik maak en natuurlijk een interieuraccount met foto’s van mijn huisje! Verder vind ik het fijn om series te kijken. Dansen vind ik ook leuk om te doen, dus af en toe pak ik een festival mee.

Mijn huis & stijl

Mijn huis is licht. Ik hou sowieso erg van wit. Alle muren in huis zijn wit geverfd en in mijn keuken heb ik een stukje muur met zwarte krijtbordverf. Ik denk dat mijn huis het meest in de buurt komt van een Scandinavische woonstijl. Een Scandinavische woonstijl kenmerkt zich namelijk door veel licht, natuurlijke materialen, strakke lijnen en een sobere uitstraling. Nu houd ik ook van gezelligheid, hoor! Maar ik denk dat mijn huis vrij basic is ingericht.

Daarnaast heb ik ook iets met goud. Gouden drankkarretjes en mooie accessoires in het goud zijn mijn eyecatchers in huis. Ik vind het ook heel erg leuk om kringloopvondsten een mooi plekje te geven. Zo was het allereerste item in huis ook een drankkar, die ik bij de kringloop vond en zelf goud heb gespoten. Daar vind je meestal net wat uniekere items en vaak voor weinig!

Favoriete plek in huis

Ik vind het heerlijk om lekker onderuitgezakt op mijn bank te liggen. Ik koos expres voor een bank met een lange gedeelte waar je lekker op kunt hangen. Ik kijk graag series op Netflix en ben ook een fan van vlogs op YouTube. Daarnaast kan ik vanaf mijn bank heerlijk naar buiten kijken. Ik woon direct aan het water wat ik heel rustgevend vind.

Mijn tips

Volg je eigen gevoel. Natuurlijk is het heel erg leuk om inspiratie bij anderen op te doen! Maar hoe fijn is het als je het gevoel hebt dat iets echt ‘van jou’ is? Ik heb het idee dat ik echt mijn eigen stijl heb. De combinatie van kleuren in mijn huis, heb ik nog niet vaak bij andere interieuraccounts ontdekt. Zoals ik eerder zei, vind ik de kringloop ook een uitkomst. Probeer eens wat verschillende kringlopen langs te gaan. Het kan bijna niet anders dan dat je er wat leuks vindt!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *