Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Gepke

Binnenkijken bij Gepke
Artikel begint onder de advertentie

Even voorstellen

Hi! Wat leuk dat je bij mij binnen kijkt. Ik ben Gepke, 32 jaar en woon samen met mijn vriend en onze twee poezen Leylah en Samra in Arnhem. Ik ben echt gek op interieur en toen we naar dit nieuwbouwhuis verhuisden kon ik eindelijk helemaal los gaan. Daarnaast is schrijven mijn werk, maar ook mijn hobby. En ik fotografeer graag voor mijn blog Ygsafar.nl en Instagram @Leylahlifestyle.

Interieurstijl

Mijn interieurstijl is een mix van Scandinavisch en Bohemian en misschien een vleugje chic. Ik houd van wit. Op de hal en mijn terra gekleurde muur in de woonkamer na zijn bijna alle muren in huis wit. Al moet ik zeggen dat er wel steeds meer kleur bij komt, met name door de accessoires. Ik houd van natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan, linnen en hout, gebruik natuurlijke kalkverf voor het ‘Marrakech’ effect, en cactussen en palmen voor de tropische vibe.

Mijn inspiratiebron

Mijn vriend heeft Marokkaanse roots en sinds we samen een mooie reis door Marokko hebben gemaakt ben ik verkocht. Alles is daar mooi! Uit de souks (markten), Riads en hotels daar haal ik dan ook mijn inspiratie. Maar ook van prachtige Instagram accounts en bij woon- en webwinkels die mooi zijn ingericht.

Favoriete winkels

Momenteel heb ik een aantal favoriete webwinkels waar ik altijd slaag. Onder andere Studio Pure, Marrakech Antiek, Konouzi en H&M Home. Maar ook Xenos, Kwantum en Karwei zijn favoriet. Ik probeer wel spullen te kopen waar ik niet snel op uitgekeken raak. Ik heb een wensenlijstje op mijn telefoon dat steeds langer wordt en als ik het na een maand nog leuk vind, dan koop ik het! Tenzij het een grote uitgave is, dan moet ik er wat langer over nadenken 😜.

Soms zijn de spullen waar ik het meest blij mee ben een bijzondere vondst in de kringloop of van Marktplaats. Ik ga bijna iedere week wel even naar de kringloop. Soms kom ik met niks thuis en af en toe vind ik een pareltje. Zo heb ik laatst een gratis bedframe in brocante stijl gekregen via Marktplaats. Echt zo gaaf! Ik ben bezig met het inrichten van een nieuwe slaapkamer en heb al helemaal in mijn hoofd hoe ik die ga stylen. Een hemelbed erboven, oosterse nachtkastjes, linnen beddengoed en rotan lampen. Zie je het al voor je?

Favoriete plek in huis

Ik heb er veel. Maar het liefst zit ik in het hoekje op onze bank bij het raam. Lekker knus tussen alle kussens. Verder hoop ik dat in de zomer onze tuin mijn favoriete plekje wordt. We gaan een overkapping bouwen en daar zie ik mezelf al helemaal zitten als het zonnetje lekker schijnt!

Mijn tips

Mocht je voor een Marokkaanse of Oosterse stijl gaan dan hoef je niet meteen je hele woning een make-over te geven. Met woonaccessoires kom je al een heel eind. Kies wel producten die echt in Marokko door mensen met de hand gemaakt zijn. Met bijvoorbeeld een mooie berber poef, vloerkleed of boujaad kussen. Tajine(s) in de keuken, tamegroute aardewerk en met Oosterse lampen waan je jezelf al een klein beetje in Marokko.

Voor meer tips en inspiratie volg mij op Instagram. Zie ik je daar!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *