Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Huisje_Mien

Binnenkijken bij Huisje_Mien
Artikel begint onder de advertentie

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Linda en ik ben 26 jaar. Samen met mijn vriend Marc en onze poezen Mila en Nala wonen wij in Waddinxveen. Op 24 december 2016 kochten wij een nieuwbouwwoning in de nieuwe wijk de Triangel. De wijk wordt enorm groot en ze zijn tot de dag van vandaag nog steeds aan het bouwen. In die afgelopen 2,5 jaar kan ik wel stellen dat ik een interieur gekkie ben geworden!

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan rommelen in huis of aan het bezoeken van woon- en kringloopwinkels. Instagram en Pinterest zijn mijn grootste inspiratiebronnen waar ik me de hele avond mee kan vermaken. Zelf ben ik ook actief met het posten van interieur plaatjes op mijn Instagram account @huisje_mien.

Huis en stijl

Ik vind het best moeilijk om aan mijn stijl een naampje te hangen. Vanwege het vele hout, hier en daar wat staal, en het ‘stoere’ neig ik toch naar industrieel. Maar daar houd ik me zeker niet aan vast. Ik koop echt wat ik leuk vind en dat kan overal vandaan komen.

Er is de afgelopen twee jaar ook veel bij ons in huis veranderd. Stapje voor stapje wordt het steeds meer naar ons zin. We begonnen bijvoorbeeld met alleen maar witte muren, maar daar is nu weinig meer van terug te zien. Donkere muren is meer ons ding en voelt voor ons aan als een warm dekentje.

Ik ben gek op natuurlijke materialen. Veel hout, rotan en jute, maar ook staal vind je in ons interieur terug. Wat je niet bij ons vindt is kleur.. ja, een beetje in de planten dan, haha!

Favoriete plek

Mijn favoriete plek in huis is toch wel het zitgedeelte waar mijn vriend en ik na een werkdag te vinden zijn. Buiten dat de bank héérlijk zit heb ik uitzicht op onze bio-ethanol haard.

Als ik naar rechts kijk zie ik onze mooie openslaande deuren naar de tuin en als ik naar links kijk zie ik onze gallary wall waar ik nog steeds super blij mee ben.

Mijn tip

Wees niet bang om te proberen. Spring eens uit die comfortzone en smeer eens een andere kleur op de muur. Wij zijn uiteindelijk zo blij met onze VTwonen Off Black op de muur. Dat heeft ook wel eventjes geduurd, omdat het toch een ‘heftige’ kleur is. Maar we zijn uiteindelijk zo blij hoe het bij ons heeft uitgepakt! Vind je iets mooi? Ga ervoor! Is het niks? Dan heb je het zo weer overgeschilderd.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *