Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Ilse

Binnenkijken bij Ilse

Ik hou ervan om binnen te kijken bij inspirerende huizen. Zo krijg ik weer nieuwe ideeën voor mijn eigen interieur. En daarom vind ik het ook zo leuk dat ik een binnenkijker van ons huis op LovestoHAVE mag delen. Ik hoop dat ik jullie zo kan inspireren voor jullie eigen huis!

Ik ben Ilse van Elleswijk en ik werk als woonblogger en interieurstylist. Op de interieurblog InteriorTwin lees je alles over de nieuwste woontrends en vind je inspiratie, ideeën en oplossingen voor in huis. 

binnenkijken bij Ilse

Van nieuwbouwhuis tot thuis

4 jaar geleden kregen mijn man en ik de sleutels van ons nieuwbouwhuis aan de rand van het centrum van Arnhem. Om het casco saaie huis om te bouwen tot een sfeervol thuis was een flinke uitdaging, maar als interieurstylist zag ik dit juist als een mooi project.

De eerste jaren waren we vooral druk met de basis, zoals de badkamer en keuken. Daarna kwam het leuke gedeelte en kon ik aan de slag met de details.

Ik hou van een stoer en kleurrijk interieur en ga het liefst op zoek naar originele oplossingen. Zo maak ik veel dingen zelf. Voor mijn kantoor aan huis maakte ik bijvoorbeeld zelf een industriële houten schuifdeur, stoere eettafel en eetkamerbank. Ook betegelde ik de bar in de keuken zelf met Spaanse handgemaakte tegeltjes.

zelf maken kantoor

Favoriete plek in huis

Ons huis heeft veel mooie hoekjes waar ik erg blij mee ben. De muur met de trendkleur Quiet Clearing is één van mijn laatste toffe veranderingen in huis. Maar het liefst zit ik lekker op de bank met uitzicht op onze mooie tv-meubel met wanddecoratie. Dit is mijn favoriete plek om na een lange werkdag te ontspannen en bij te praten met mijn man.

Een kleine stadstuin

Aangezien wij aan de rand van het centrum wonen is onze tuin niet heel groot. Best wel jammer, aangezien wij het liefst zoveel mogelijk buiten zitten. Daarom kozen wij er dit jaar voor om onze eigen parkeerplaats bij de tuin te trekken, zodat onze tuin een stuk groter werd. Nu hebben we een heerlijke zithoek en een fijne plek onder de pergola waardoor we buiten kunnen eten. Super fijn!

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren met ons huis. Vergeet ook niet een kijkje te nemen op InteriorTwin.com voor meer inspiratie.

Liefs,
Ilse

Gerelateerde blogs

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *