Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Jeannette

Binnenkijken bij Jeannette

Wie ben ik?

Hi, ik ben Jeannette van Luyck, 38 jaar. Samen met mijn man, zoon van 8 en dochter van 4 jaar woon ik in de parel van Brabant. Naast mijn gezin zijn interieur en fotografie mijn twee grote passies in het leven! Deze komen mooi samen op Instagram, waar ik inmiddels een lichte verslaving voor heb ontwikkeld 😉

Het mooie van Instagram vind ik dat je bij veel verschillende soorten interieurs kunt binnenkijken. Zelfs bij interieurs die ver van mijn eigen woonsmaak staan, zie ik altijd wel ideetjes die ik met een beetje aanpassen in mijn eigen interieur kan toepassen.

Daarnaast hoop ik ook mensen te mogen inspireren door ze een kijkje te geven in ons huis via mijn Instagram feed @jeannettevanluyck en vind ik het tof dat ik dit ook mag doen op LovestoHAVE!

Ons thuis!

Wij wonen in een geschakelde 2 kapper uit 1986 met een flinke tuin. Ook al wonen we op 5 minuten lopen van het centrum, wonen we toch heerlijk rustig met veel groen om ons heen. Inmiddels wonen we ruim 9 jaar in dit huis en hebben we al een flink aantal aanpassingen gedaan, 1: omdat ik een interieur gekkie ben, waardoor er regelmatig muren geverfd worden, meubels verschoven of vervangen, DIY projectjes gedaan worden en ga zo maar door. 2: Doordat ons gezin gegroeid is, de kids ouder worden en daardoor bepaalde dingen in huis niet meer werken. Zo hebben we het keukeneiland verkleind, zodat we een riantere eethoek konden creëren. Een eigen huis is nooit af 😉

Favoriete plekje in huis

Lange tijd was de eethoek mijn favoriete plekje in huis, maar sinds de komst van de nieuwe bank is dat nu de zithoek geworden. De nieuwe bank zit en ligt heerlijk, als ik er eenmaal op zit kom ik er niet makkelijk meer van af en dat zegt heel wat voor iemand die geen rust in de kont heeft! Door de komst van de nieuwe bank hebben we ook onze tv meubel verhangen en groter gemaakt. Helemaal blij met dit hoekje nu!

Woonstijl

Mijn woonstijl is altijd een mix & match van stylen; momenteel zou ik mijn woonstijl omschrijven als industrieel chique met een scandiboho en urban jungle touch. Het vaste kleurenpalet is zwart, wit, zandkleur, groene planten en veel warme hout accenten. Mijn creatieve hoofd is al druk genoeg, dus thuis houd ik het bewust rustig. Met uitzondering van de kinderkamers. Daar heb ik wel kleur gebruikt en laat ik mijn kindjes meedenken over hoe ze hun kamer ingericht willen hebben. Het is ten slotte hun plekje.

Mijn tip

Kies alleen dingen voor in huis die je echt mooi vind en waar je hart sneller van gaat kloppen! Juist door het mixen en matchen van interieurstijlen en oude en nieuwe dingen, ontstaat er een contrast wat een interieur persoonlijkheid geeft. Er is geen goed of fout, het gaat erom dat jij je helemaal thuis voelt in je eigen huis!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *