Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Jolien

Binnenkijken bij Jolien

Reeds een jaar snuister ik op Instagram rond. Al die prachtige interieuraccounts deden me dromen naar een eigen stekje. Sinds een half jaar ben ik ook op Instagram terug te vinden onder de naam @brugshuisje. Kijken jullie even mee?

Wie ben ik?

Ik ben Jolien Keereman. Geboren te Brugge, België. Ik ben 26 jaar oud en woon sinds januari 2019 alleen in een huurappartement. Ik werk als verpleegkundige op de afdeling neurologie, maar ben afgestudeerd als vroedkundige. Ooit wil ik op materniteit aan de slag, maar ondertussen sta ik heel graag op neurologie. Naast interieur, ben ik een grote fan van reizen. Dit probeer ik meerdere malen per jaar te doen. Ook katten kan ik niet missen. 

Op eigen benen staan

De zoektocht naar mijn ideale huurhuis verliep niet zo vlot. Ik had namelijk veel eisen. Zo moest er een houten vloer aanwezig zijn. In mijn gedachten zag ik het al helemaal ingericht en een houten vloer kon ik niet missen. Hiernaast moest er ook een tuin zijn voor de katten en moest het ook dicht bij Brugge zijn. Na enkele maanden zoeken (en mijn houten vloer bijna opgegeven te hebben) vond ik uiteindelijk dit appartement. Ik ben er alvast heel gelukkig mee!

Mijn stijl

Een specifieke stijl heb ik niet. Mijn interieur bevat heel veel kleur, vooral de pastelkleuren roze en mint spelen een belangrijke rol. Verder is mijn interieur ook speels. Het is allesbehalve strak. Er zijn ook heel wat Scandinavische tinten in terug te vinden. Het is vooral persoonlijk, ik richt het lekker in zoals ik het zelf wil.

Mijn favoriete plek

Mijn favoriete plek in huis is de woonkamer/eetkamer. Hier heb ik alles wat ik wilde! De houten vloer en hoge muren met hoge ramen zorgen voor heel wat lichtinval. Hierdoor komen de pastel- en houttinten mooi tot hun recht en overleven zelfs mijn planten! Vroeger liet ik ze allemaal doodgaan. Nu moeten we er maar af en toe 1 begraven 😉

Deze ruimte wordt steeds heringericht, zaken worden verplaatst… hier kan ik mij goed bezighouden. Ik ben graag in deze ruimte. Zelfs opruimen en schoonmaken doe ik hier graag. Het is ook de favoriete ruimte van de katten dus moeten we hier geregeld een knuffelperiode inlassen.

Tips

Tips geven aan anderen vind ik persoonlijk heel moeilijk! Ik zou zeggen: doe gewoon lekker wat je zelf mooi vindt! Iedereen heeft een eigen persoonlijkheid en eigen stijl. Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt in je huis.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *