Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Kelly van Goethem

Binnenkijken bij Kelly van Goethem
Artikel begint onder de advertentie

Even voorstellen

Hallo iedereen, ik ben Kelly! Ik woon samen met mijn vriend, mijn zoontje van bijna 10 jaar en onze Britse korthaar kitten in een twee-onder-een-kap op een paar honderd meter van de Schelde. Als beroep werk ik als billing advisor op een finance afdeling in een groot Amerikaans bedrijf. Iets heel anders dus, maar met cijfers bezig zijn en mijn eigen job goed kunnen plannen geeft me veel voldoening.

Interesse voor interieur heb ik altijd gehad, ook als kind al. Dit was dan eerder in de vorm van: ’s avonds als het donker was hopen dat de mensen hun gordijnen nog niet dicht waren zodat ik ‘stiekem’ kon binnen kijken. Of gaan spelen bij vriendinnetjes thuis en terwijl zij met de poppen speelden was ik alles in hun slaapkamer en kasten een nieuw plaatsje aan het geven. Ik word altijd heel gelukkig als ik spullen op een andere plaats kan zetten of de kasten kan reorganiseren.

Interieurstijl

Mijn stijl is een mix van Scandinavisch en Bohemian.  Ik ben helemaal verliefd op de sfeer die er in Ibiza heerst. Onlangs heb ik ook Marrakesh mogen ontdekken wat fantastisch was. Uit die regio’s haal ik heel veel inspiratie, ook spullen uit Bali vind ik echt fantastisch. Ik ben gek op planten en overal in huis kan je een combinatie van wit en natuurlijke materialen terugvinden. Bij ons is dezelfde stijl overal doorgetrokken.

Inspiratie

Inspiratie haal ik overal uit. Uit tijdschriften, in een restaurantje, op vakantie, in de natuur, … Ik kan een huis binnenstappen en zie direct de mogelijkheden. Dat had ik zeker ook bij het huis dat we onlangs gekocht hebben. Ik wist direct wat ik allemaal wilde veranderen, op welke manier en met welke materialen ik wilde werken. Ik ben iemand die snel knopen doorhakt en als ik iets in mijn hoofd heb dan moet en zal het ook direct gebeuren.

We wonen hier nu een kleine 4 maanden dus alles is nog nieuw voor ons. Zowel de omgeving, de winkels als ons huis. We hebben al heel wat wijzigingen gedaan in deze korte periode. Veel natuurlijke materialen waren weggestopt onder tapijten en lagen vernis, die hebben we terug in de oorspronkelijke staat gezet. De vorige bewoners waren ook fan van felle kleuren. Zo waren alle muren in onze slaapkamer rood inclusief het verwarmingselement. Nu zijn alle muren en deuren wit van kleur. De meeste complimentjes krijgen we over onze houthaard. Super gezellig in de winter! Rond de haard zit een mooie marmeren steen, en laat marmer nu net weer helemaal in zijn.

Mijn tip

Mijn vriendinnen vragen nog steeds mijn hulp als ze hun kasten willen reorganiseren. Ik probeer hen altijd de raad mee te geven om geen spullen te bewaren als ze die niet meer mooi vinden of niet meer gebruiken. Door nog maar iets kleins te veranderen of op een andere plaats te zetten kun je al een groot verschil in huis maken. Ook kan een kast die niet meer propvol staat je een super gevoel geven. Een opgeruimd huis is gewoon veel fijner om in te vertoeven.

Op onze planning

Momenteel hebben we de renovatie van onze trap net achter de rug en zijn we aan onze overkapping buiten begonnen. Op onze slaapkamers moeten nog op maat gemaakte kasten komen, die zijn besteld. We willen nergens ‘losse’ kasten in huis. De kasten in onze wasberging krijgen nog een andere kleur en handgrepen en we willen nog een nieuwe eettafel. Het onderstel hebben we al dus moeten we enkel nog op zoek gaan naar geschikt hout. Naast mijn job maak ik dus ook graag interieur plannen.

Meer foto’s van ons interieur zie je op ons Instagram account: @white.interior.lover.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *