Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Kelly van Heemskerk

Binnenkijken bij Kelly van Heemskerk

Even voorstellen

Hi, wat leuk dat je bij ons binnen wilt kijken! Ik ben Kelly, van het Instagram account @by.klly. Ik woon samen met Rick mijn man en onze twee kids Dann (5) en Jace (3) in Zaandam. Ik ben manager in een kapsalon waar ik al 13 jaar werkzaam ben. Interieur is mijn hobby! Ik vind het heel leuk om in huis bezig te zijn, te schilderen, te stylen en diy projectjes te doen. Heerlijk!

Huis en interieurstijl

Wij hebben ons huis gekocht in 2016, een mooie hoekwoning met een lekkere tuin op het zuiden (echt een must). Het huis was verre van onze stijl, dus hebben wij alles gestript. De muur in de hal hebben wij eruit gehaald en daar een nieuwe wand voor terug gezet, zodat de woonkamer groter is en er meer licht binnen komt. In het hele huis hebben we een mooie houten vloer laten leggen met een white wash tint. Dit geeft zoveel sfeer en tegelijkertijd veel rust en eenheid. Mijn interieurstijl is scandinavisch – bohemian. Lichte kleuren met natuurlijke materialen.

De keuken was nog in zeer goede staat, alleen de kleur was echt heel lelijk geel! Niet ons ding. De kastjes hebben we daarom laten spuiten in het wit, het aanrechtblad hebben we opnieuw gemaakt en daarover bealmortex (betonlook) aangebracht.

De basis in ons huis is licht, wit en frisse zachte kleuren. In de woonkamer hebben we een lambrisering aangebracht op de muur in een zachte grijs tint. Dit hebben we ook in de gang (trapgat) gedaan, alleen dan met vlakken.

De badkamer hebben we vorig jaar aangepakt. Oh en daar zijn we echt zo blij mee. Wat een heerlijke plek is dat geworden! Grote tegels, gestuukte muren en een mooi houten badmeubel in combinatie met een stalen douchewand.

De slaapkamers van de kids daar heb ik mijn creatieve brein even op los gelaten. In beide kamers heb ik een muurtekening gemaakt, dit staat zo gezellig en de jongens zijn er heel blij mee. Ze hebben hun eigen plekje waar ze lekker kunnen spelen en natuurlijk heerlijk kunnen slapen.

Onze slaapkamer is rustig, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Een plekje waar je echt lekker tot rust kan komen.

Favoriete plek

De tuin is mijn favoriete plek, ik ben echt een zomer mens. Fijne plek met veel planten, de zon die schijnt en de lange zomerse avonden. Ik hou daar echt van. We hebben de tuin ingericht met een lounge hoekje, met een houten chill bank en twee rotan stoelen. Aan de andere kant van de tuin staat een ronde eettafel. Dit eet zo gezellig doordat je met iedereen kan praten aan tafel.

Mijn tips

  • Zoek uit welke stijl er bij jou past. Gebruik daarvoor Pinterest of Instagram.
  • Wees creatief
  • Als je twijfelt over een kleur, probeer dan eerst een staaltje en plak het op de muur.
  • Teken het uit, zodat je precies kan zien of het passend is. Zeker met meubelen.

Wil je meer van mij zien? Volg dan mijn Instagram account @by.klly.

Gerelateerde blogs

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *