Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Kelly

Binnenkijken bij Kelly

Wie ben ik?

Ik ben Kelly en ik woon samen met mijn vriend, zoontje van 3 maanden en kat Klungel in een eengezinswoning. Ik werk drie dagen in een winkel en daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje als blogger, stylist en fotograaf op mijn eigen blog en via mijn Instagram @keeelly91.

De liefde voor interieur zat er altijd al een beetje in met het veranderen van m’n eigen kamer, maar sinds ik een eigen huis heb kan ik pas echt losgaan. En daar heb ik vanaf 2013 ook zeker gebruik van gemaakt! Als we weer iets nieuws hadden dan zei familie “oh dan komen we snel kijken, want voor je het weet is het weer anders” ;-). Ik word nu eenmaal erg gelukkig van rommelen in huis en alles anders neerzetten. 

Mijn mooiste project

Toen ik net zwanger was ging mijn brein meteen op volle toeren met het bedenken van onze babykamer. We wilden het geslacht niet van te voren weten dus moest het een kamertje worden voor beide. Het leukste en mooiste project wat ik tot nu toe heb gedaan. En nog steeds zo ontzettend blij met het resultaat. Het is ook mijn meest gedeelde kamer op instagram en ik krijg nog steeds heel veel complimenten over de verftechniek en het kleurgebruik. Zo lief! 

De grote verbouwing

Onze woning was toen we het kochten erg klein. We hadden een keukentje van 2 bij 2 meter en als we er samen in stonden konden we onze konten bijna niet keren. We hadden bij de koop al wel bedacht dat het potentie had om aan te bouwen en dat werd in 2016 dan ook gerealiseerd. De beste stap die we konden maken! Na een paar heftige klusweken gingen we van een aanrechtblad met 60 cm aan werkruimte naar een keuken van 4,5 meter! De keukenprinses in mij is alleen nog steeds niet geboren 😜. 

Interieurstijl

Onze stijl is niet echt in 1 hokje te plaatsen. Het is een mix van Scandinavisch, bohemian en vintage. Ik ben gek op aztec prints en planten. De kleuren verbinden alles met elkaar. En de visgraatvloer die we sinds begin dit jaar hebben maakt het hele plaatje compleet. 

Ik ben eigenlijk wel heel tevreden hoe alles nu is. Er staat alleen nog een ronde tafel op mijn wensenlijstje. Zo gezellig! En zeker straks als ons zoontje ook aan tafel gaat zitten. 

Favoriete hoekje

Sinds we onze nieuwe bank hebben is het hoekje daarvan wel mijn nieuwe favoriete plek. Lekker languit met een plaid hangen. Heerlijk! Maar in de lente vind ik onze eettafel een fijne plek. Vlakbij de openslaande deuren en lekker veel licht. 

Tip van mij

Wat ik altijd heel fijn vind om te doen als ik iets nieuws wil toevoegen is een moodboard maken op je telefoon. Zo kun je precies kijken of de kleuren en prints bij elkaar matchen en kom je soms tot hele spannende combinaties die je normaal niet zou kiezen. 

Wil je meer over mij lezen? Kijk dan even op mijn blog of Instagram

Liefs, Kelly. 

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *