Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Kirsten

Binnenkijken bij Kirsten

Even voorstellen

Mijn naam is Kirsten, ik ben 28 jaar en woon in Bodegraven. Ik woon sinds twee jaar samen met mijn vriend Max en twee Britse kortharen Bobby & Moos. Als je mij vraagt wat mijn passie is, dan is dat wel interieur styling. Zo werk ik daarom ook vijf dagen in de week als interieur stylist bij RiverdaleNL. Daarnaast deel ik foto’s van mijn eigen interieur op mijn Instagram account @Kirsterieur.

Huis & stijl 

Zelf krijg ik het altijd warm van donkere kleuren. Zwart is misschien dan wel geen “officiële” kleur, maar zeker een basistint die in ons interieur moest komen. Door overal dezelfde tinten te gebruiken geeft het mij rust. Dit heb ik gecombineerd met warme kleuren, zoals deze favoriete Cipria kleur van Carte Colori die op deze muur zit.

Pinterest en Instagram hebben mij zeker geholpen met het ontwikkelen van mijn eigen stijl. In een nieuwbouwhuis is het echt zoeken en een enorme uitdaging om sfeer aan je huis te geven. Mijn interieurstijl is een mix van bohemian, stoer en industrieel. Zo wilde ik ervoor zorgen dat de basis altijd goed is en je met accessoires lekker kunt veranderen.

Mijn favoriete plek in huis

De badkamer is mijn favoriete plek in huis. We zijn twee hele drukke mensen buitens huis en zijn vaak op pad. Allebei wilde we daarom een grote badkamer om lekker te kunnen genieten en ontspannen. Hier kunnen we lekker badderen en douchen met alle fijne producten van Rituals. Heerlijk!

Tips voor mooie interieur spulletjes

Noa May Living is echt een favoriet geworden! Daar moet je zeker eens heen gaan. Waar we bijna al onze verf vandaan hebben is bij Esatto Wonen in Rijnsburg. Voor super goede tips hoe om te gaan met kalkverf en Marrakech walls kun je daar terecht! En mocht je toevallig een keer naar Texel gaan? Bezoek daar dan de STEK conceptstore. Super gave winkel!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *