Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Lianne

Binnenkijken bij Lianne

Even voorstellen

Wat leuk dat je mijn blog wilt lezen! Ik ben Lianne en ik ben 26 jaar oud. Geboren in Assen, Drenthe en nu wonend in Groningen. In het dagelijks leven ben ik juf van een groep 3-4-5. Dit doe ik 5 dagen in de week en ik vind het harstikke leuk om te doen. Om deze avonturen te delen ben ik een Instagram begonnen onder de naam: @jufbee.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om lekker actief bezig te zijn. Ik sport meerdere keren in de week en ik vind het op dit moment fijn om bootcamp te doen. Lekker buiten en actief bezig zijn. Daarnaast houd ik van een goede serie op Netflix, lekker samen eten en om met mijn huis bezig te zijn.

Huis & Interieurstijl

Ik woon inmiddels alweer dik 3 jaar in mijn eerste zelf gekochte huisje. Ik heb geen drastische verbouwingen uitgevoerd, want de basis van mijn huis was goed. Ik heb wel veel geverfd en de indeling van het huis veranderd om het meer een thuis te maken. Ik kreeg altijd veel complimenten van anderen over mijn huis en ook als ik met anderen meedacht over hun huis. Ik zag veel leuke accounts op Instagram voorbijkomen die ik al volgde en toen dacht ik: waarom ook niet? Ik ben toen begonnen met @thuisbijlian. Nooit gedacht dat ik al zo snel zoveel volgers zou hebben.

Toen ik een bezichtiging had in mijn huis, ging het allemaal heel snel. Ik deed een bod, kreeg het en toen dacht ik: wat heb ik nu eigenlijk gekocht? Ik belde de vorige bewoners of ik nog een keer mocht komen kijken en ik was van harte welkom! Toen ik weer binnen kwam, wist ik gelijk weer waarom ik het wilde hebben: het voelde zo fijn binnen! De basis van het huis was al goed. Een mooie houten vloer, een mooie witte keuken en een mooie stenen vloer in de keuken. Vanuit hier ben ik de rest gaan inrichten. Ik ga altijd even in de ruimte zitten en dan komen gelijk veel ideeën in mij op.

Ik houd van wit, zwart en hout en dit is dan ook de basis van mijn interieur. Verder voeg ik enkele kleuren toe om het warmer te maken, maar that’s it! Ik houd van rust en het moet kloppen voor mijn gevoel. Het belangrijkste is voor mij dat een huis als een thuis aanvoelt. Persoonlijke spullen, foto’s, vakantie souvenirs en planten mogen voor mij dan ook niet ontbreken.

Ik houd van Scandinavische interieurs: de rust, de eenvoud en de mooie designs. Zelf voeg ik dan wat warmte toe door een kleur te gebruiken. Nu zijn dat verschillende tinten bruin. De kleur Spiced Honey van Flexa is een warme bruine kleur en geeft veel warmte aan de ruimte. In de slaapkamer, waar ik witte vloeren heb, geeft dit een mooi contrast. Het voelt gelijk warm aan en het combineert goed met het wit, zwart en hout.

Favoriete plek in huis

Ik vind mijn slaapkamer en stoel beneden fijne plekken. In mijn slaapkamer kom ik echt tot rust na een dag werken en vind ik het fijn om een serie te kijken. Het kleurgebruik en de fijne materialen geven mij echt rust.

In de stoel beneden kan ik alles goed overzien en hij zit heerlijk. Ik vind het fijn om tussen het groen te zitten en veel persoonlijke spullen om mij heen te hebben. Ik denk dan terug aan fijne momenten, vakanties en mooie herinneringen.

Mijn tips

Zelf kies ik voor een goede basis van wit, zwart en hout en voeg daar een kleur aan toe. Deze kleur kun je ook om de zoveel tijd eens wisselen. Ik houd van wisselen en veranderen in huis en zo werkt dit voor mij erg goed. Daarnaast vind ik het belangrijk om te kiezen wat je zelf mooi vindt en goed aanvoelt. Het is jouw/jullie huis en je wilt er een fijn thuis van maken.

Meubels en accessoires hoeven niet duur te zijn. Mijn meubels en accessoires in huis hebben mij niet veel geld gekost. Ik vind het heerlijk om bij goedkope woonwinkels te kijken en bij de kringloop een rondje te lopen. De folders die ik elke week krijg vind ik heerlijk om te bekijken. Ook veel Instagrammers delen de koopjes op Instagram. Zo hoeft een mooi interieur niet duur te zijn.

En voeg persoonlijke elementen toe: zo wordt een huis ook een thuis.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *