Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Linda

Binnenkijken bij Linda

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Linda, 30 jaar en woon samen met mijn vriend in een maisonnette woning in Koog aan de Zaan. Al van jongs af aan was ik altijd bezig met het opnieuw inrichten van mijn slaapkamer. Toen ik mijn eigen huis kocht en geheel naar eigen smaak kon verbouwen en inrichten, groeide de liefde voor interieur uit tot mijn grote passie.

Naast mijn fulltime baan als Office manager heb ik sinds begin 2019 van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf genaamd: L’INTERIEUR. Hierbij geef ik interieuradvies of kan ik je helpen met de styling of het ontwerpen van een ruimte. Ook ben ik erg actief op Instagram onder de naam @interiorbylin. Hier deel ik mijn interieurfoto’s om zo mensen te inspireren en haal ik tevens zelf ook een hoop inspiratie vandaan.

Huis verbouwen

In 2015 kocht ik dit huis wat toen nog helemaal verbouwd moest worden. Destijds was ik nog niet samen met mijn vriend en dus heb ik dit project grotendeels met mijn ouders aangepakt, wat erg leuk en leerzaam was om te doen. Zo heb ik samen met mijn vader onder andere de keuken en wc geplaatst, egaliseerden we de vloer, sloopten we muurtjes weg, maakten we verlaagde plafonds en nog heel veel meer.

Ik krijg altijd veel vragen over wat er op de muur in de keuken en het toilet zit. Dit is beton ciré waar ik tot op de dag van vandaag enorm blij mee ben. Ideaal om schoon te maken en het geeft een stoere uitstraling aan het geheel.

Mijn interieurstijl

Mijn stijl veranderd continu en momenteel vind ik het een mix van industrieel, Scandinavisch & chique. Op zondag doe ik vaak ‘de grote schoonmaakronde’ in huis en eigenlijk wordt er dan altijd wel iets veranderd in het interieur. Ik vind het heerlijk om met een paar simpele accessoires een compleet ander plaatje te creëren.

Sinds kort ben ik begonnen met dingen op te hangen aan de muur. De muren zijn zo strak gestuukt en gespoten dat ik het al die tijd niet aan durfde om ook maar iets op te hangen, simpelweg omdat ik het zonde vond. Dat gevoel zakt nu beetje bij beetje weg, maar ik denk wel heel lang over dingen na voordat ze opgehangen worden haha.

Favoriete plek in huis

Ik heb eigenlijk niet één favoriete plek in huis. Alle plekken hebben hun eigen charme maar als ik er één moest kiezen, dan lig ik stiekem na een lange dag werken toch het liefst lekker samen met mijn vriend in bed een serie te kijken onder het genot van een zak chips. Mijn huis zal nooit af zijn, er is altijd wel iets wat ik na een tijdje weer wil veranderen en als dat eenmaal in het koppie zit…

Mijn tips

Benut alle ruimte in huis. Je ziet vaak dat de meubels allemaal tegen de muur worden geplaatst waardoor in het midden grote open ruimtes ontstaan. Door de meubels meer ín de kamer te zetten creëer je knusse hoekjes. Qua aankleding, doe wat jij mooi vindt en waar jij blij van wordt. Ik zeg altijd ‘jij moet je thuis voelen in jouw huis’.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *