Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Mandy

Binnenkijken bij Mandy

Wie ben ik?

Mijn naam is Mandy en ik ben 39 jaar. Ik woon samen met mijn man, onze drie zonen van 8, 11 en 14 jaar en onze doodle Pip in een 2-onder-1-kap woning aan het water. In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig met mijn interieur. Schilderen, schuiven met spullen en woonwinkels bezoeken is wat ik het liefst doe naast Instagram, waar ik zeer regelmatig foto’s van mijn huis post. Ook houd ik van reizen. Overal vandaan gaat er wel iets mee naar huis.

Mijn stijl

Mijn stijl omschrijven vind ik lastig, ik heb namelijk niet echt een bepaalde stijl. Het is een beetje Scandinavisch, een tikkeltje bohemien, een beetje landelijk, eigenlijk doe ik gewoon wat ik mooi vind. Juist het contrast vind ik leuk. Een oer-Hollands PTT post kussen naast een kussen uit Marokko. Ik houd daarvan! Ik ben dol op natuurlijke materialen zoals hout, jute en linnen, je zult bij mij geen plastic items vinden.

Favoriete plek

Mijn favoriete plek is onze vlonder aan het water. Het is heerlijk om daar te zitten en de eendjes en zwanen hun ding te zien doen. Tevens zwemmen de kinderen hier in. Hekje open en springen maar! Ook trekken we er zo nu en dan op uit met ons motorbootje. En wanneer het koud genoeg is schaatsen we hier natuurlijk ook!

Kleuren

Ik heb wel eens kleur geprobeerd in huis, maar ik raak daar heel snel op uitgekeken. Het past gewoon niet bij me. Ik houd van sobere kleuren zoals wit, zwart, taupe en grijs aangevuld met hout. Ook de kamers van de twee jongste hebben deze tinten. De enige kamer met kleur is de kamer van de oudste. Die kon ik niet overhalen met mijn kleurenpalet, dus deze werd blauw haha..

Wat mag niet ontbreken?

Ik vind het belangrijk dat een huis warmte uitstraalt. Kleden, kussens, kaarsen, dit zijn dingen die een huis gezellig maken. En doordat mijn huis veel wit en zwart bevat, vul ik dit aan met hout. Dat zorgt ervoor dat het niet steriel wordt.

Mijn tip

Volg gewoon je instinct en kies wat je mooi vindt. Ook al hebben twee items een totaal andere stijl, dan nog kunnen ze vaak prima samen! Een strak vaasje uit Zweden naast een oud blikje van de kringloop. Juist dit contrast maakt een huis persoonlijk!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *