Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Natascha

Binnenkijken bij Natascha
Artikel begint onder de advertentie

Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Natascha en sinds maart 2018 ben ik actief op Instagram met mijn account @huisjevannatascha. Ik ben 41 jaar oud, single en woon in een parkwoning in Amersfoort.

Ik ben een echte seriejunkie en op zondag ben ik dan ook regelmatig aan het bingewatchen. Vooral scandinavische series vind ik geweldig, maar ook series zoals Temptation Island en Love island vind ik erg leuk om te kijken, mijn quilty pleasures.

Mijn huis

Het huis heb ik in 2003 gekocht met mijn ex. Het is een fijne woning. Niet groot, maar voldoende voor mij alleen. Het huis heeft een andere indeling dan je bent gewend.

Begane grond: entree, badkamer, slaapkamer, kastenkamer, wasmachinehok en inpandige berging. Op de 1e verdieping: woonkamer, toilet en keuken.

Via de kastenkamer kom je op mijn patio uit. Een fijn zonnig plekje op het zuidwesten.

Interieurstijl

Ik hou van rust in huis. De basis is wit, maar dat betekent niet dat het een steriele ruimte is. Zo heb ik een roomdivider gemaakt om de witte ruimte te doorbreken en maak ik veel gebruik van natuurlijke materialen en kleuren (beige, bruintinten en zwart).

Kleur, planten en pluralia vind ik bij een ander fantastisch, dus zo nu en dan laat ik mij daardoor verleiden. Dit is vaak van korte duur, ik word er onrustig van. Neutrale kleuren passen het beste bij mij.

Favoriete plek in huis

Ik heb heel veel favoriete plekken in huis. Het is echt een thuis voor mij. Mijn bed (deze slaapkop slaapt makkelijk 9 uur per nacht) en bad zijn favoriet. Alleen mijn badkamer voldoet niet (meer) aan mijn eisen. Mijn grote wens is beton cire, dus hard aan het sparen hiervoor.

Mijn tips

Zorg voor een goede, neutrale basis. Met accessoires kan je eenvoudig een nieuwe sfeer creëren. Let er wel op, dat je interieur rustig blijft. Dat bereik je door maximaal 3 kleuren in je interieur te gebruiken.

Liefs,
Natascha

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *