Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Nicole Sligte

Binnenkijken bij Nicole Sligte

Even voorstellen

Ik ben Nicole, 40 jaar en woon in Lelystad. Hier woon ik samen met mijn man, twee kinderen en onze kat en cavia. Ik ben werkzaam als financieel administratief medewerker bij een heel leuk grondverzet bedrijf. In mijn vrije tijd ben ik erg graag in ons huis bezig op interieur gebied. Ik vind het dan ook erg leuk om dit dan weer met iedereen te delen via mijn Instagram account @StyleByNik123.

Projecten in huis & Interieurstijl

Momenteel wonen we al 15 jaar in ons huisje waar al heel veel in en aan is veranderd. Zo heeft mijn man zelf een vaste trap naar zolder geplaatst en hebben we een dakkapel laten plaatsen op zolder. Het meest trots ben ik momenteel toch wel op onze trap. Hier krijg ik dan ook regelmatig super leuke reacties op en veel vragen over. Gelukkig heb ik er een blog over geschreven waar de meeste informatie terug te vinden is.

In de loop der jaren is er ook qua stijl veel veranderd. Zo hebben we ooit een aubergine kleurige muur gehad (hoe ik dat ooit heb kunnen bedenken) en vrij landelijke meubels. Nu is het totaal anders en gaan we meer richting de stijl van zacht Scandinavisch, dit past ook veel meer bij mij. Ik word er rustig van.

Favoriete plek in huis

Ik heb eigenlijk twee favoriete plekken in huis, een daarvan is de woonkamer. Ik vind het heerlijk om hier lekker op de bank te hangen met een goede film of serie en een lekker glas wijn. Mijn tweede favoriete plek is onze slaapkamer, een heerlijke plek waar ik goed tot rust kan komen.

Mijn tip

Een tip van mij: doe vooral wat je zelf mooi vind maar zorg er wel voor dat het een geheel blijft. Zet je huis ook niet te vol want daar kan je heel onrustig van worden.

Wil je meer van mijn account zien? Kijk dan op mijn Instagram @StyleByNik123.

Gerelateerde blogs

Reacties (2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *