Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Nicole

Binnenkijken bij Nicole

Even voorstellen

Ik ben Nicole, bijna 41 jaar oud en naast mijn Instagram account werk ik bij een grote verzekeringsmaatschappij in een verander en ontwikkelteam. Ik woon samen met Roman, ons dochtertje Billy van 3 en onze Labrador pup Bobby in Sprang Capelle, Noord-Brabant. Wij wonen nu bijna 1 jaar in ons nieuwe huis, een semibungalow met een leuk stukje grond erbij.

Ons huis

Ons nieuwe huis is echt een klushuis. Inmiddels is de basis van het huis helemaal vernieuwd; ramen, kozijnen, elektra, alles geïsoleerd, verwarmingen enzovoort. Alle ruimtes hebben wij helemaal gestript. Lagen behang eraf, schrootjes plafonds eruit en alles laten stukadoren. Inmiddels zijn wij bezig om de laatste twee grote projecten binnen, de badkamer en onze slaapkamer, af te werken.

Als het huis klaar is gaan wij verder met onze tuinplannen en daarnaast hebben wij het idee om onze dubbele garage om te bouwen als extra leef/werkruimte. Voorlopig zijn wij dus nog wel even aan het verbouwen. Ik vind het heerlijk om nieuwe inspiratie op te doen, ideetjes uit te werken en als laatste het leukste stuk: het stijlen van de verbouwde ruimtes.

Mijn interieurstijl

Ja en wat is nu onze stijl? Eigenlijk kan ik het niet echt een stijl noemen. In ons huis is wel van alles wat terug te vinden, alleen geen hele moderne dingen. Er is in het nieuwe huis wel wat veranderd ten opzichte van het andere huis. Zo hebben industriële spullen plaats gemaakt voor meer natuurlijke spullen. Ik ben een liefhebber van bamboe en rotan, dat is zowel in huis als in de tuin terug te vinden.

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis is onze woonkeuken. Daar komt alles samen; lekker koken, eten, maar ook gezellig met familie en vrienden kletsen aan de keukentafel. Ook is dit de plek waar ik gezellig met Billy knutsel. De keuken ligt aan de achterkant van ons huis en vanuit de keuken kijk je heerlijk de tuin in.

Wij hebben de ramen in de keuken vervangen door tuindeuren zodat je vanuit de keuken ook verbinding krijgt met buiten. De keuken hebben we zelf bedacht en vervolgens bij de keukenzaak verder laten uitwerken. De kokend waterkraan vind ik ook wel echt een uitkomst! Binnen een paar seconde een bakkie thee of kokend water om te koken. Nog een voordeel is dat je geen waterkoker meer op het aanrecht hebt staan.

Verder ben ik een echte servies liefhebber. Ik heb meerdere servies sets in huis. Ik vind het erg leuk om de tafel gezellig te dekken, maar ik vind het ook leuk om mooie servies en glaswerk uit te stallen. Ik vind het zonde om alles te verstoppen achter deurtjes, vandaar ook onze keus om geen bovenkastjes te nemen maar een wandplank die vol gezellige spullen staat.

Mijn tips

Eigenlijk heb ik twee tips. Ten eerste: zorg dat je blij en gelukkig bent met je interieur. Trends zijn leuk maar je hoeft er echt niet in mee te gaan als het niet bij je past. Blijf altijd dicht bij jezelf, alleen dan maak je van je huis je thuis en dat straalt je huis dan ook uit.

Daarnaast hoef je niet altijd meteen grote meubelstukken te veranderen om een andere sfeer in je huis te creëren. Een paar nieuwe kussentjes in andere kleuren en wat woonaccessoires kunnen bijvoorbeeld al een hele andere sfeer geven.

Meer zien van mijn interieur? Volg dan mijn Instagram account @nieks_servies.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *