Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Renate

Binnenkijken bij Renate
Artikel begint onder de advertentie

Even voorstellen

Hey, hallo! Leuk dat je mijn binnenkijker komt bekijken. Ik ben Renate Paans en ik ben 48 jaar. Ik heb 28 jaar in de zorg gewerkt met dementerende ouderen en op de revalidatie afdeling. Ik heb de laatste 15 jaar in de nachtdienst gewerkt en ben daar sinds twee jaar mee gestopt. Binnenkort ga ik een studie vastgoedstyling volgen en momenteel volg ik de opleiding makelaar/taxateur.

Aanstaande mei ben ik twee jaar getrouwd met mijn lieve man die ik ontmoet heb via Tinder, jawel het kan echt, haha. We zijn in Las Vegas getrouwd, dat was echt een prachtig avontuur. Ik heb 1 mooie dochter uit mijn vorige relatie, 23 jaar is zij alweer, de tijd gaat hard. Ook woon ik samen met 13 dieren, het is een drukke, gezellige boel. Wij wonen al 3 jaar in een twee-onder-een-kap woning met een grote tuin. De tuin ben ik momenteel aan het omtoveren tot een paradijs voor mijn 7 zijdehoenders. Ik hou ervan om meubels te pimpen en maak vaak dingen zelf, ik scoor dan bijvoorbeeld spullen uit de kringloopwinkel.  Mijn huidige project is het omtoveren van een lampenkap.

Huis & interieurstijl

We hebben samen alles aangepakt. De keuken was erg klein dus hebben wij de bijkeuken erbij betrokken en een raam ingebouwd, zo kregen we een hele bijzondere vorm keuken. De badkamer hebben we er ook uitgehaald. Het is een ruime badkamer dus ik kon voor een vrijstaand bad gaan die ik altijd graag wilde hebben. Ook zit er een flinke inloopdouche in, dat vond mijn man erg belangrijk.

Ik heb gekozen voor drie lichte natuurtinten. Ik ben heel blij met de hexagon tegels en de zwarte kranen. Het badmeubel is hetzelfde als de keukenkasten in een licht grijs/groene kleur en het heeft twee prachtige waskommen van natuursteen, dat maakt het helemaal af. Ook staan er veel planten voor het boho sfeertje wat ik zo leuk vind. In de wc hebben wij dezelfde stijl gemaakt.

Het laatste project was de bijkeuken, hiervoor hebben we de garage verbouwt. Op de muren hebben we fotobehang van Wall Art gebruikt. Dat is zo mooi geworden, elke keer kijk ik mijn ogen uit. Mijn interieurstijl is bohemian/Scandinavisch, maar ik wil nu iets meer vintage integreren in mijn interieur. Ook al ben ik weg van mijn huis, verlangen mijn man en ik toch naar een vrijstaand huis waar we lekker landelijk kunnen wonen. Rust en natuur maakt mij heel gelukkig en ik wil graag een betere plek voor mijn dieren. We hebben al een paar bezichtigingen gehad, maar we zoeken nog vrolijk verder tot ons perfecte droomhuis.

Favoriete plek in huis

Dat zijn er een paar, absoluut het hoekje van de bank waar ik me knus kan settelen met een dekentje en Netflix. Ook is de badkamer een favoriet waar ik lekker kan badderen met een wijntje erbij.

Mijn tips

Als je niet goed weet welke kleuren je in huis wilt gebruiken, gebruik dan altijd drie tinten. Eén accent kleur op de muur en twee soortgelijke tinten in de accessoires, bijvoorbeeld lichter of donkerder. Ook kan je twee soorten kleuren op de muren gebruiken en één opvallende kleur in je accessoires. Als je bijvoorbeeld houdt van beige/wit/bruin, houdt dan alle muren wit en gebruik de andere tinten in de accessoires.

Meer zien van mijn interieur? Volg mij dan op Instagram @huisjealtena.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *