Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Sabine

Binnenkijken bij Sabine

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Lamet. Ik woon samen met Rik en onze kat Beau in een dorpje net buiten Breda. Omdat we van ruimte en rust houden kozen we voor een huis net buiten de stad. Het moest een oud vrijstaand huis zijn zodat we het zelf helemaal konden opknappen. En dat is gelukt šŸ™‚

Het opknappen van ons huis

We hebben alle originele jaren 30 details behouden. Dit vonden we super mooi om met modern te combineren. Rik (inmiddels eigenaar van JonkHome Interieurbouw) is erg handig en dus hebben we samen alles aangepakt. We hebben onder andere een muur in de woonkamer open gebroken.

De vloer heeft Rik zelf gelegd. We kozen voor een bijzondere variant; een wengĆ© houten visgraat. Deze zie je niet vaak en dus vonden wij dit extra leuk. We houden van niet alledaags en stoer. 

Verder is ook de badkamer veranderd van kamer. Kortom we hebben elke centimeter in dit huis aangeraakt en veranderd. Dit huis heeft voor ons geen geheimen meer. 

Buiten heeft Rik ook een mooie veranda gebouwd en een mini wellness gecreĆ«erd. 

Mijn interieurstijl

Zoals je op de foto’s kunt zien houd ik erg van natuurlijke tinten en materialen. Door alles in je huis te herhalen, in zowel materialen als in kleur, creĆ«er je rust.

Favoriete plekje in huis

Mijn favoriete plek in huis is onze woonkeuken. Doordat we de muur in de woonkamer opengebroken hebben konden wij hier een kookeiland plaatsen. Dit zorgt voor extra gezelligheid in huis. Alle feestjes vinden dan ook hier plaats, rondom het kookeiland. Echt een heerlijke plek!

Na onze verbouwing zo’n kleine twee jaar geleden besloot ik om mijn interieur te gaan delen op Instagram. Super leuk om iedereen te mogen inspireren. Je kunt me dan ook vinden onder de naam sabinelamet_interior_feed

Inmiddels is onze interieur hobby werk geworden en zijn Rik en ik ook voor onszelf begonnen. Rik als interieurbouwer en ik als interieurstylist. Zo kunnen we dagelijks onze creativiteit op welke manier dan ook toepassen. Waar onder andere een verbouwing wel niet goed voor is…

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *