Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Sanne

Binnenkijken bij Sanne

Even voorstellen

Hi! Wat gezellig dat jij bij mij komt binnen kijken. Even voorstellen: ik ben Sanne, 25 jaar en woon samen met mijn vriend in een heerlijk appartement in Kralingen – Rotterdam. We zijn hier september 2019 komen wonen, ons eerste huisje samen!

We hebben elkaar ontmoet op de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar we allebei Bedrijfskunde hebben gestudeerd. Hierna heb ik mijn Master’s Degree gehaald in Marketing Management, waarna ik drie jaar heb gewerkt als brand manager bij een grote corporate. Maar tijdens onze verhuizing kwam ik erachter dat mijn grote passie ligt bij interieur en dus begon ik tegelijkertijd mijn Instagram account @huisjevansanne. Hier kreeg ik veel vragen over mijn eigen ontworpen posters en kussens. Deze vraag groeide zo dat ik eind 2020 heb besloten om mijn eigen webshop te openen, Huisjevansanne.com. Hier verkoop ik posters, kaarten en woonaccessoires. Mega tof om deze droom eindelijk werkelijkheid te zien worden!

Huis & Interieurstijl

Toen we het huis gingen bezichtigen, zag het er ietsjes anders uit. Bijna alle muren waren fel groen, donkerbruin en één kamer was zelfs helemaal paars. En dan bedoel ik helemaaaaal paars; muren, vloerbedekking, de hele shebang. Maar ik zag fantastische ruimtes, met super veel potentie. Een week lang heb ik met mijn vader alle muren wit geverfd en helemaal mijn eigen stijl toegepast. Mijn interieur stijl zou ik omschrijven als scandi boho! Er zitten veel industriële Scandinavische elementen in het huis verwerkt, zoals de 4 meter lange stellingkast. Gecombineerd met bohemian elementen zoals de juten fauteuil en afgemaakt met statement items zoals de XXL LOVE Textielposter. Door deze twee stijlen te combineren is het stoer, maar tegelijkertijd toch erg gezellig.

Favoriete plek in huis

Ik heb twee favoriete plekjes in huis. Het eerste plekje is mijn balkon. We hebben een heerlijk groot dakterras met super veel zon. Ik wilde hier echt de Ibiza vibes laten terugkomen. Dit heb ik gedaan met een rietmat tegen de metalen wand, een bamboebank met leuke ibiza & love kussens, een light chain en lampionnen. Heerlijk om hier in de zomer lekker te relaxen in het zonnetje!

Mijn tweede favoriete plekje in huis is toch wel mijn walk-in-closet. Ik ben een echte Sex and The City fan en dus droomde ik al jaren van een kledingkast waar Carrie Bradshaw trots op zou zijn. Aangezien ons appartement twee slaapkamers heeft, was de keuze snel gemaakt en heb ik één slaapkamer omgetoverd tot een gigantische walk-in-closet + beauty hoek. Deze heb ik helemaal zelf ontworpen en ingedeeld, jup behoorlijk wat uurtjes doorgebracht met de PAX tool van IKEA. Maar wat een plaatje, ik ben echt dol op fashion en werk en spaar hard om eens in de zoveel tijd een mooi klassiek designer item te kopen. Deze komen nu prachtig tot hun recht.

Mijn tips

Wees niet bang voor groot! Onze zithoek en eethoek zijn vrij groot, de vorige bewoners hadden hier een kleine/normale bank en eettafel in staan. Mijn vriend kreeg een hartverzakking toen ik zei dat ik een eettafel wilde van drie meter lang en een stellingkast van vier meter, maar het eindresultaat is prachtig. Juist door te kiezen voor grote objecten, laat je een ruimte groter doen lijken.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *