Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Shannah

Binnenkijken bij Shannah

Wie ben ik?

Hi, mijn naam is Shannah! Samen met mijn man Jur en mijn twee zonen Dyllis en Dee woon ik in een super leuk huis aan het water in Hoofddorp. In het dagelijks leven ben ik juf van groep 1/2 en talentencoach. Ik ga met kinderen in gesprek om te kijken wat hun talenten zijn.

Daarnaast ben ik een content creator en style, fotografeer en test ik producten of diensten. Ik deel graag foto’s van mijn interieur op mijn Instagram @thehomerebel en ik blog daarnaast ook op mijn eigen site. Mijn hobby’s zijn yoga, fotograferen, lekker stylen in huis, kringlopen, en instagrammen! Maar het liefst trek ik erop uit met mijn boys… alle drie😜

Mijn huis & interieurstijl

Inmiddels wonen wij al ruim 10 jaar in ons huis maar het is nooit echt af. Elke dag heb ik weer nieuwe ideeën in mijn hoofd. Ik hou van stijlen en creëer graag mooie hoekjes. Daarnaast hou ik van wit, heel veel wit. Mijn huis maak ik zo persoonlijk mogelijk door het te vullen met herinneringen. Mooie herinneringen die ik vind op reis, bij de kringloop, gewoon op straat of op andere mooie plekken.

Mijn stijl wordt door anderen altijd omschreven als Scandinavisch, bohemien, etnische invloeden of gewoon wit. Zelf beschrijf ik mijn stijl als ‘Mijn Thuis’. Ik hou ervan om internet af te speuren naar iets unieks of iets lelijks wat ik kan opknappen. Stijlen combineren die onmogelijk lijken vind ik ook erg leuk om te doen. En soms gewoon lekker rebels iets tegen verwachtingen in doen!

Favoriete plekjes in huis

Mijn favo plek in huis is heel wisselend. Maar het liefst plof ik neer op de bank. Lekker Netflixen.

Wordt het wat kouder dan hangen we ook graag op bed. Met lekkers, boekjes, spelletjes of een leuke film. 

Aan het kookeiland zit ik ook vaak. Gezellig tijdens het koken kletsen. Of tijdens feestjes hangen we daar met hapjes en drankjes. 

Oh, en sinds kort is de eettafel ook echt mijn spot! Haha. Kaarsjes aan en lekker bladeren in de vtwonen. Voorheen had ik dat niet. Toen stond er (wel een hele toffe) legertafel, maar die wiebelde als een gek. Nu heb ik een prachtige tafel laten maken bij De Betoverde Zolder. Echt een aanrader om eens te kijken!

Mijn tips

Doe wat bij je past. Je huis is jouw plekje. Vul het met herinneringen van reizen of dat ene erfstuk van oma. Soms doet een lik verf al wonderen en is het weer helemaal van nu. Wil je toch meedoen met de trends? Ze zijn leuk maar wisselen in een rap tempo af. Met een goede basis kun je op kleine schaal wel meedoen door bijvoorbeeld kussens, dekentjes en andere kleine accessoires in kleur of thema te gebruiken.

Maak een moodboard van wat je mooi vindt. Knip het uit de woonbladen of snuffel op Pinterest. Hoeveel borden ik daar wel niet heb gevuld….🤣

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *