Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Shannen

Binnenkijken bij Shannen

Wie ben ik ?

Mijn naam is Shannen, 21 jaartjes jong en samen met mijn grote liefde woonachtig in Leerdam. Ik ben gek op lekker creatief bezig zijn en zo is een DIY of ander leuk project mij nooit te gek.

Helaas heb ik hier mijn beroep (nog) niet van kunnen maken en heb ik op het moment een administratieve functie. Stiekem is het toch wel een droom van mij om tijdens mijn werk, ook mijn creativiteit terug te kunnen laten komen. Maarja, ieder zijn dromen zullen we maar zeggen. Toch!?

Ons huis en onze stijl

Wij wonen in een rijtjeshuis in een doodlopend straatje midden in het centrum van Leerdam. Een heerlijk rustig straatje dus, ook al is het centraal gelegen. Voor zover wij weten komt ons huis uit 1920.

Voor ons dus echt een huis met een hoop karakter maar voor andere een huis wat misschien een hoop mankementen kan hebben. En dat zal ik nooit ontkennen, want een oud huis is geen nieuwbouwhuis. Maar voor ons is dit huis perfect en wij vinden juist doordat het ouder is dat het een hoop charme heeft, wat wij bijvoorbeeld bij een nieuwbouwhuis zouden missen.

Wij houden van een industriële look en dit zie je vooral in de woonkamer veel terug komen, veel zwart, robuuste materialen, hout en staal. Écht industrieel dus en dus zorgt het voor de look die wij graag wilde creëren.

Wat betreft de keuken hadden wij een hoop geluk, die zat er namelijk al in toen wij in het huis trokken. Een strakke witte keuken die wij een eigen draai gegeven hebben doormiddel van wat accessoires en een likje verf.

Ondanks dat onze slaapkamer een groene muur heeft, zie je verder in het huis weinig kleur terug. De basiskleuren zijn bij ons toch wel zwart, grijs en wit. Dit zorgt voor ons voor een rustige basis. Verder zie je ook een hoop planten terug die toch weer voor een groene en kleurrijke touch zorgen.

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis is toch wel onze keuken. Deze is apart van onze woonkamer en lekker ruim. Ik ben zelf gek op koken en sta dus graag in de keuken om lekker te kokkerellen.

Helaas heb ik momenteel geen recente foto van mijn favo plekje, wellicht kom je die binnenkort wel tegen op mijn Instagram @huisnummer19. Hier vind je nog veel meer foto’s van ons huis!

Mijn tip

Jóuw huis is jóuw thuisbasis en dus moet jíj je er fijn voelen. Zorg ervoor dat je lekker je eigen stijl doorvoert in je huis en dat jij het zelf het mooiste vindt, want daar gaat het tenslotte om. 

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *