Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Sheila

Binnenkijken bij Sheila

Even voorstellen

Ik ben Sheila, 47 jaar (Limburgse) en woon in Amsterdam. Een aantal jaar geleden ben ik gaan samenwonen met mijn vriend Ben en ben ik ingetrokken in dit fijne huis uit 1879. Naast grafisch vormgever ben ik ook aan het werk als interieurstyliste. Interieur is mijn hobby en inmiddels mijn werk. Ik heb een driejarige opleiding interieurstyling afgerond aan de Akademie Vogue. Ik wandel graag door de stad en doe aan yoga.

Projecten in huis & Interieurstijl

We hebben de werkkamer gemaakt op de plek waar voorheen de keuken zat. Daar hebben we een muur doorgebroken, waardoor er nu veel meer licht in de woning komt en het ook stukken ruimer lijkt. Er is zo een soort van leefkeuken ontstaan. Daarnaast hebben we onlangs het dakterras een metamorfose gegeven.

Onze stijl zou ik eclectisch noemen, het is een combinatie van boho en ’n beetje industriĆ«le, retro en Scandinavische invloeden. Ik vind het heerlijk om stijlen te mixen dat maakt een interieur eigen.

Favoriete plek in huis

Ik heb meerdere favoriete plekken in huis; de verbrede vensterbank in de woonkamer en de keukentafel. Dit is toch een beetje het hart van het huis. Zelf zitten we hier dagelijks, maar ook zeker wanneer we bezoek hebben. Sinds kort is het dakterras erbij gekomen, maar dan moet uiteraard wel het zonnetje schijnen.

Mijn tip

Mix stijlen om een eigen stijl te creƫren en gebruik liever een paar grote meubelstukken dan allemaal kleine. Dat kan het geheel erg onrustig maken.

Meer van mijn interieur zien? Volg dan mijn Instagram account: @stijlt!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *