Maastricht magazine >

 
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Ursula

Binnenkijken bij Ursula

Even voorstellen

Ik ben Ursula. Samen met mijn man, zoon (16), dochter (12) en hond Lotuz woon ik in een rijks monumentale boerderij uit 1652. Deze ligt in een buitengebied midden in de bossen, in een klein dorpje in Brabant.

Interieurstyling is een passie van mij. Naast mijn baan als HR manager ben ik een bedrijfje gestart genaamd UM-label. Jaren geleden heb ik een fotografie cursus gedaan en van het maken van portretten van de kinderen, fotograaf ik nu mijn interieur! Mijn hobby’s zijn reizen en quality time hebben met mijn gezin.

📸 @Boerderij_1652

Onze boerderij

Wij wonen hier sinds 2017, in het droomhuis van mijn man. De boerderij is tot 1970 in bezit geweest van zijn opa. Het was vervallen en zou gesloopt worden maar gelukkig is hij in stand gehouden door een stichting. Wij hebben in 2016 de boerderij kunnen kopen, hoe bijzonder dat het weer terug in de familie is. Vanaf 1771 is hij altijd in bezit geweest van de voorouders van mijn man en nu mogen wij de gelukkige bewoners zijn van dit prachtige pand.

📸 @Boerderij_1652
📸 @Boerderij_1652

Voorafgaand hebben wij gedurende 1,5 jaar alles bedacht en samen met de architect uitgewerkt, zodat de aannemer een duidelijk beeld had van hoe de verbouwing moest worden. Werkelijk alles is aangepakt en vernieuwd. De voormalige schuur is omgebouwd tot woonhuis en gedurende de verbouwing van 5 maanden hebben we met ons gezin in het authentieke voorhuis gewoond. Dit hebben we bewust gedaan omdat we graag het gehele bouwproces wilden volgen.

📸 @Boerderij_1652
📸 @Boerderij_1652

Interieurstijl

Mijn interieurstijl is een combinatie van modern en industrieel. Met natuurlijke materialen zoals beton, hout en zachte stoffen zoals velvet. De oude elementen in de boerderij wilde we perse behouden en ook nog eens extra accentueren, dat is wel gelukt met strakke gestucte muren, een strakke betonvloer en grondspots.

📸 @Boerderij_1652

In de hal hebben we de originele brickwall kunnen herstellen en de trog kunnen behouden. Ondanks de spierwitte muren en de grote oppervlakte is het een hele knusse, aangename leefruimte geworden, nog mooier als wij in gedachte hadden.

📸 @Boerderij_1652

Favoriete plek in huis

Mijn favoriete plek in huis is toch wel de keuken. Heerlijk aan het eiland zitten, borrelen, gezellig samen koken en de dag met elkaar doorspreken.

Ik zou het leuk vinden als jullie mijn Instagram account bezoeken! En mocht je advies willen of hulp bij de styling van je eigen interieur dan kun je bij mij terecht: UM-label.nl.

📸 @Boerderij_1652

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *