Maastricht magazine >
lifestyleinterieur

Binnenkijken bij Wendy Roxs – van den Berg

Binnenkijken bij Wendy Roxs – van den Berg

Even voorstellen 

Wat leuk dat je mijn blog leest! Ik ben Wendy, 32 jaren jong en woon sinds een paar jaar met mijn gezinnetje in een heel fijn jaren 30 huis in Uden. Twee jaar geleden heb ik besloten het roer om te gooien en sindsdien stort ik me volledig op interieur. Ik heb een opleiding gevolgd, ervaring opgedaan en ben ons fijne huis gaan delen via Instagram @huisje_vol_sfeer. En nu staat de afspraak bij de KvK ingepland, dus binnenkort kan ik officieel aan de slag als zelfstandig interieurstylist! Voor mij komen hobby en werk op deze manier perfect samen. Ik kan al mijn creativiteit kwijt in mijn plannen en hoef daarvoor dus niet steeds mijn eigen huis te verbouwen! Win-win voor iedereen (ook voor mijn man haha).

Huis & interieurstijl 

Toen we de sleutel van ons huis kregen, hebben we meteen de woonkamer en keuken aangepakt. Er zat nog een kleine, oude keuken in en dat paste totaal niet in ons plaatje. Een grote leef keuken moest er komen en dat is gelukt! Voorlopig zijn we nog niet klaar met klussen. Door de jaren heen zijn we dichter bij onszelf gekomen en zo groeit ons huis dus ook met ons mee. De industriële elementen maken steeds meer plaats voor warmte, planten, kleur en hier en daar wat vintage. Het huis zal als een warme deken om ons heen gaan vallen, want dat is waar wij ons goed bij voelen. 

Ik hou ervan om mooie en bijzondere elementen in huis te gebruiken. Zo hebben we een hele mooie grove kurkwand, een aanrechtblad van oude wagonbalken en zullen er in de komende tijd nog meer fijne materialen worden toegepast. Ook willen we de jaren 30 sfeer nog extra benadrukken. Momenteel zijn we daarom druk bezig met plannen maken voor de woonkamer, de keuken en het kantoor. En die worden prachtig kan ik je vertellen!

Favoriete plek in huis 

De badkamer is op het moment één van mijn favoriete plekken in huis. Deze hebben we een maand geleden van een likje verf en een mooi behangetje voorzien en heeft daardoor zo’n fijne sfeer gekregen! Ik word nog iedere keer blij als ik daar binnen loop en in bad gaan is zo echt een feestje geworden. 

Mijn andere favoriete plekje is in de erker aan de voorkant van ons huis. Hier staat een fijn zitje en schijnt het zonnetje heerlijk naar binnen. Door het glas in lood en de grote ramen, is het zo fijn om hier met een lekker kopje koffie te zitten of samen met de kindjes een boekje te lezen.

Mijn tips 

De belangrijkste tip die ik je mee kan geven is: Luister naar je gevoel! Kijk wat bij jou past, voel de ruimte en voel hoe je deze wilt gebruiken. Kijk naar de mogelijkheden van een huis en benut die optimaal! Uiteindelijk is het de kunst om trends en verwachtingen los te laten en een huis te creëren dat echt bij jou past. Maar ga voor hetgeen wat goed voelt en durf!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *