Maastricht magazine >
lifestyle

Bloomon: vers van het veld in de vaas

Bloomon: vers van het veld in de vaas

Hoe leuk is dit cadeau van mijn lief?! Een bloemenabonnement. Tweewekelijks een verse bos van Bloomon. Vers uit Aalsmeer. En ik hoef er helemaal niets voor te doen. Zelfs afsnijden hoeft niet meer.

Artikel begint onder de advertentie

Vrolijke bloemen van Bloomon

Op vrijdag je eigen bloemen uitzoeken bij een bloemenstalletje is voor mij romantiek. Een soort destress-het-weekend-is-begonnen moment. Bedenken welke vaas het wordt en hoe je ze gaat schikken. Toch zijn er ook weekenden die we zonder verse bloemen doorbrengen (hele weken zelfs). Omdat even langs het bloemstalletje erbij inschiet. Nou ja, dat is wanneer we in Maastricht zijn. Want in Amsterdam heeft mijn lief al eeuwen een abonnement op Bloomon. Dat maakt zijn huis (uhh, ons huis) bij voorbaat thuis. Ook wanneer er dagen niemand is. Het is die altijd vrolijke bos bloemen bij thuiskomst!

Schermafbeelding 2016-03-08 om 09.15.31

Small, medium en large Bloomon boeket

Hoe het werkt

Bloomon plukt de bloemen vers van het veld. Doordat ze direct van de kweker nog geen dag later op tafel staan, blijven ze eeuwig vers (nou ja, heel lang dan). De bos die je ontvangt is samengesteld door de beste bloemcreatieven. De filosofie ‘less is more’ voorkomt dat je een bos ontvangt vol onnodige, goedkope opvulling. Jij bepaalt de maat (en hoe vaak je een bos wilt ontvangen), Bloomon doet de rest. Wie zo slim is om er meteen de juiste maat vaas bij te bestellen, kan de bloemen zonder verder gedoe overzetten. Schuin afsnijden hoeft niet eens. Bloomon houdt je bovendien volledig op de hoogte van het moment van bezorging. Ben je er niet, dan geef je aan waar ze het emmertje met de bos kunnen afgeven. Daar haal je jouw bos dan zelf op.

Wat Bloomon zo leuk maakt

Ten eerste vind ik de creaties top! Daarnaast vind ik het gaaf dat Bloomon erin is geslaagd om de bloemindustrie een nieuwe dimensie te geven. Het contact is geweldig. De aankondiging, de bloemen die onderweg zijn en de makkelijkheid waarmee je jouw bloemen een keertje kunt weggeven of op een ander adres kunt laten bezorgen om later op te halen. En het allerleukste? Dat mijn lief en ik nu altijd dezelfde bos bloemen hebben staan! Eentje in Amsterdam en eentje in Maastricht. Like! Thank you!

Schermafbeelding 2016-03-11 om 14.02.37

Meer weten over Bloomon en de verschillende maten boeketten? Daar hebben ze een website voor.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *