Maastricht magazine >
lifestyletip

Cadeautips voor hem

Cadeautips voor hem
Artikel begint onder de advertentie

Inmiddels zijn we alweer twee weken onderweg in oktober en dat betekent dat ook de feestdagen weer langzaam naderen. Wil je niet last minute op zoek hoeven te gaan naar cadeaus met alle bijbehorende stress, dan is het fijn om nu alvast wat ideeën op te doen. Vooral als er ergens een levertijd op zit hoef je je dan geen zorgen meer te maken of het nog wel op tijd binnen komt. Dus heb je geen idee wat je moet kopen? Hier komen onze mannen cadeautips!

Houten horloge

Wil je een uniek cadeau geven dan zit je met een hout horloge goed. Omdat het niet zo standaard is staan mensen er vaak van te kijken dat het horloge écht van hout is gemaakt. Soms is het ook nog mogelijk om het horloge aan de achterkant te laten graveren waardoor hij nog persoonlijker wordt.

Bij webshops zoals Greenwatch wordt er per verkocht horloge een boom terug geplant. Dat maakt het ook nog eens een duurzaam cadeau. Je vindt daar al houten horloges vanaf €49,95.

Adventskalender

Wat ik zelf heel leuk vond om te geven vorig jaar was een eigen variant op de adventskalender. Ik had 24 cadeautjes verzameld en deze leuk ingepakt op een dienblad gelegd. Elke dag mocht hij zelf een cadeautje uitkiezen en deze dan uitpakken. Zo hou je hem 24 dagen nieuwsgierig! Niet alle cadeautjes hebben natuurlijk een hoge waarde, want anders ben je wel heel snel failliet als je er 24 moet kopen.

Wat voorbeelden die je er in kunt doen zijn: koptelefoon, leuke boxers, een boek, parfum, tijdschriften, bioscoopbonnen, wat lekkers, zijn favoriete drankje (eventueel in mini versies), krasloten en/of staatsloten (1/5e lot). Sommige dingen kun je dan uiteraard herhalen zoals meerdere verschillende soorten krasloten of lekkers.

Daarnaast kun je ook gewoon een kant en klare adventskalender kopen. Steeds meer merken brengen hun eigen adventskalender op de markt. Is hij een drank liefhebber dan kun je onder andere kiezen uit een kalender met bier, wijn, whiskey of rum. Maar er zijn ook adventskalenders met verzorgingsproducten of huisspulletjes bijvoorbeeld. Het is maar net waar hij van houdt!

Speciaal bier

Waar je veel mannen een plezier mee doet is een lekker biertje. Houdt jouw vent ook wel van een biertje? Dan kun je hem een leuk pakket cadeau doen met verschillende speciale bieren. In drankwinkels en sommige supermarkten hebben ze vaak meerdere cadeau pakketten waar je uit kunt kiezen. Je kunt natuurlijk ook zelf een leuk bierpakket samenstellen. In dat geval kun je er eventueel ook nog zijn favoriete snacks bij doen of misschien een leuke bieropener.

Fijn ondergoed

Leuke boxers of ander ondergoed wat vooral lekker zit kun je mannen ook altijd een plezier mee doen. Voor je hier geld in steekt, probeer dan eerst te achterhalen wat voor soort ondergoed hij het fijnste vindt zitten. Wilt hij wel of geen pijpjes, liever lange of korte pijpjes? Er zijn zoveel boxers waarvan de pijpjes steeds omhoog blijven kruipen, dat zit dan natuurlijk voor geen meter. Koop dus niet zomaar boxers maar steek er ook echt tijd in om de perfecte boxers voor hem te vinden.

Vrij nieuw op de markt is ondergoed van bamboe. Bamboe textiel voelt super zacht aan waardoor het net als een tweede huid voelt. Daarnaast ventileert dit materiaal veel beter en is het super absorberend en ook snel drogend. Als hij veel transpireert is dat natuurlijk ideaal. In de zomer is dit ondergoed lekker luchtig en in de winter houdt het zijn billen juist lekker warm. Nog een plus: het is milieuvriendelijk!

Luister goed naar zijn interesses

Geen man is hetzelfde dus probeer goed te luisteren naar wat hij leuk vindt. Ze laten vaak niet snel los wat ze leuk vinden, daarom is het verstandig om het hele jaar door je oren goed open te houden. Zijn jullie naar een winkel geweest en bleef hij ergens wel heel lang hangen, onthoud dit dan of maak er een notitie van op je telefoon. Op een later moment wanneer je een cadeau voor hem moet kopen kunnen deze notities altijd goed van pas komen!

Is hij van het klussen? Bedenk dan of er nog iets van gereedschap is wat hij graag zou willen hebben. Gamet hij graag? Dan kun je hem misschien blij maken met een nieuw spel. Houdt hij van gadgets? Probeer dan ideeën op te doen op internet. Wellicht maak je hem blij met een Google Home.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *