Maastricht magazine >
lifestyletip

De leukste adventskalenders 2022

De leukste adventskalenders 2022
Artikel begint onder de advertentie

De adventskalender is volwassen geworden. Waren ze er vroeger alleen voor kinderen, nu is er ook een breed aanbod van adventskalenders voor volwassenen. Normaliter geef je deze op of vlak vóór 1 december, zodat de ontvanger elke dag tot kerst een vakje open kan maken. Echter is dit ook een leuk cadeau om juist onder de boom cadeau te geven met kerst! In deze blog nemen we je mee door de leukste adventskalenders van 2022.

Voor de chocolade liefhebber

Chocolade is bij vele een favoriete lekkernij. Er zijn diverse adventskalenders te koop die daar graag op inspelen. Milka brengt ieder jaar verschillende adventskalenders op de markt met kleine verrassingen gemaakt van hun bekende Alpenmelk chocolade. Maar ook M&M’s en Tony’s Chocolonely blijven natuurlijk niet achter. Ben je dol op de patisserie van de Bijenkorf? Ook zij brachten in 2022 een kalender uit met heerlijke mini lekkernijen.

Beauty adventskalenders

Voor veel dames is een beauty adventskalender natuurlijk het leukste cadeau. Deze kalenders zijn bij de dames dan ook veruit favoriet. Elke dag een vakje openmaken en een heerlijk product ontdekken, leuker wordt het niet. Er zijn talloze mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor de Nivea adventskalender met lekkere crèmes voor gezicht en body en daarnaast nog een aantal verrassende producten. Ook de beauty kalender van The Body Shop is ieder jaar weer een hoogstandje van aantrekkelijke producten voor vrouwen die beauty belangrijk vinden. The Body Shop komt in 2022 met drie verschillende adventskalenders. Het verschil zit hem in de grootte van de verpakkingen en daarmee dus ook in de prijs.

Mannen zijn vandaag de dag echter ook steeds meer met hun uiterlijk bezig. Ook zij vinden het belangrijk om er goed uit te zien en een gezonde huid te hebben. Dat komt goed uit want ook in 2022 kwamen er weer een paar interessante adventskalenders op de markt. Zo is er een kalender van Douglas speciaal voor de man, met handige accessoires zoals een vijl en nagelknipper. De ManKind adventskalender is echt een cadeautje voor de man die persoonlijke verzorging belangrijk vindt. Maar liefst 25 cadeautjes zitten er achter de deurtjes. Het gaat om zowel mini’s als originele verpakkingen. De waarde ligt honderden euro’s boven de aanschafprijs. Vind je het lastig om voor één merk te kiezen? Neem dan onderstaande adventskalender voor mannen met producten van AXE, Dove, Rexona en Simple.

Een bier adventskalender

Houd jij van een goed biertje? Dan is een bier adventskalender echt iets voor jou. Natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand die graag een biertje drinkt. Er zijn verschillende kalenders beschikbaar van meerdere merken. Wanneer je weet dat de ontvanger een favoriet merk bier heeft, dan kun je van dit merk een adventskalender geven. Wil je hem of haar juist kennis laten maken met nieuwe merken dan kun je natuurlijk ook voor een heel ander merk kiezen.

Voor extra spanning

Op zoek naar een spannende adventskalender voor je partner? Dan zit je onder andere met The Naughty and Nice adventskalender van Christine le Duc goed. In deze sexy adventskalender zitten verschillende verrassingen voor hem, haar en jullie samen. Dat maakt deze luxe giftbox niet alleen een cadeau voor je partner, maar ook gelijk eentje voor jezelf. Er zitten 24 toys en accessoires in waar jullie mee kunnen experimenteren.

De Thee adventskalender

Wie is er nu niet gek op thee? Het is een drank die zoveel variaties kent dat er bijna niemand is die geen thee drinkt. Er zijn verschillende thee adventskalenders, onder andere van Lipton en Roth. De inhoud laat zich raden: iedere dag mag je een vakje openen en een heerlijke thee variant ontdekken. De thee van Roth is allemaal biologisch en bevat diverse varianten van bloemen- en kruidenthee. Het leuke van de Lipton adventskalender is dat achter elk luikje niet 1 maar 2 zakjes thee zitten. Samen met je partner of vrienden nieuwe smaken ontdekken is natuurlijk extra leuk en lekker.

Geniet van de koffie adventskalender

Er zijn niet alleen adventskalenders met thee, ze zijn er ook met koffie. De tijd dat we allemaal alleen maar ‘gewone’ koffie dronken ligt al heel ver achter ons. Nespresso heeft twee verschillende koffie adventskalenders voor 2022, de Vertuo en de Classic. Beiden bevatten heerlijke koffiesmaken van het favoriete merk van George Clooney. En dan is er de L’Or kalender met cups die ook op een Nespresso machine passen. Deze kalender bestel je online, hij wordt in Nederland niet in winkels verkocht. Ook voor bezitters van een Dolce Gusto of Senseo koffie apparaat zijn er leuke adventskalenders te koop. Ontdek elke dag een nieuwe koffiesmaak.

Lekker snoepen

Snoep is er niet alleen voor kinderen. Maar natuurlijk kun je de Look-o-Look adventskalender delen met je kinderen. Ze zullen het reuze spannend vinden om elke dag een vakje open te maken om te zien wat voor lekkers erachter verborgen zit. Datzelfde geldt voor de Haribo adventskalender. Achter elk vakje vind je een mini zakje met de bekende snoepjes van Haribo. Heerlijk om zelf van te genieten of om te delen met je gezin. De USA Sweets adventskalender bevat achter elk luikje typisch Amerikaanse snoepjes. Verras er een Amerikaanse vriend(in) mee of geniet er zelf van als je fan bent.

Non Food adventskalenders

Als je liever wat anders hebt dan een eten of drinken adventskalender en ook niet zo bezig bent met beauty, dan zijn er ook nog genoeg andere adventskalenders beschikbaar. Wat dacht je van de LEGO adventskalender, waarmee je in 24 dagen een mooi item van dit legendarische speelgoedmerk in elkaar zet. Ook aan verzamelaars is gedacht. Verras iemand met de Happy Socks adventskalender en hij of zij heeft de hele winter geen last van koude voeten. Wil je een Harry Potter fan verrassen? Dan kun je zelfs kiezen uit verschillende adventskalenders met goodies en sieraden, geïnspireerd op de creatie van J.K. Rowling. Voor liefhebbers van (leg)puzzels zijn er ook verschillende adventskalenders beschikbaar waarmee je de dagen tot aan Kerst prima door zult komen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *