Maastricht magazine >

 
lifestyletip

De leukste dagjes weg voor in het voorjaar!

De leukste dagjes weg voor in het voorjaar!

Langzamerhand kunnen we de koude winterdagen weer achter ons laten en komen we weer steeds dichterbij de lente. De lente is een heerlijk seizoen, waarin je ontzettend veel leuke dingen kunt doen. Of je nu van een heerlijke wandeling houdt of je kiest ervoor om er een dagje op uit te gaan. Het kan allemaal! Toch is niks leuker dan gezellig met je vrienden of familie samen zijn. Daarom hebben wij de leukste dagjes weg in het voorjaar voor jou op een rijtje gezet!

IBIZA Xperience Fair

Mocht je helemaal gek zijn van Ibiza en geen genoeg kunnen krijgen van alle pailletjes, hapjes en de leukste accessoires? Dan zit je bij de Ibiza Xperience Fair zeker goed. Dit evenement vindt plaats in het eerste weekend van de lente, namelijk op 21 en 22 maart in de Brabanthallen.

Op deze Fair kun je genieten van de Spaanse sferen met volop livemuziek, lekkere hapjes en tientallen kramen. Zorg wel dat je van tevoren een kaartje koopt, want deze Fair is niet voor niets heel snel uitverkocht. Ook al is dit event meer gericht op vrouwen, je zult je als man ook niet snel vervelen.

Organiseer je eigen picknick

Ook in het voorjaar kan het al heerlijk weer zijn, waarbij je kunt genieten van de eerste zonnestralen van het nieuwe jaar. Hoe leuk is het dan om samen met je vrienden of familie een picknick te organiseren? Je kan namelijk eindelijk weer buiten zitten zonder dat je jezelf helemaal moet inpakken met een winterjas en sjaal. Maak allemaal een lekker gerecht klaar, zodat je gezellig bij kunt kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bezoek een kinderboerderij of dierentuin

De lente staat er nu eenmaal om bekend dat het hét seizoen is voor de geboorte van nieuwe dieren. Zo worden er zowel op de kinderboerderij als in de dierentuin erg veel nieuwe jongen geboren. Wie vindt het nou niet leuk om bij deze kleine diertjes te gaan kijken?

Als je geluk hebt maak je misschien zelfs wel een geboorte mee. Hoe bijzonder zou dat zijn! Ook organiseren veel kinderboerderijen een speciale dag, waarbij je bij deze pasgeboren dieren kunt kijken en ze ook soms even mag vasthouden of voeren. Een erg leuke activiteit om met kinderen te doen.

Color Obstacle Rush The Hague

Op zaterdag 18 april is het zo ver. De welbekende Color Obstacle Rush komt dit jaar eindelijk naar Nederland. Een evenement vol vrolijkheid en kleur, waarbij je je niet snel zult vervelen. Bij The Color Obstacle Rush ren je door allerlei opblaasbare obstakels heen. Hierbij kun je denken aan een mega groot springkussen tot aan een opblaasbare glijbaan aan toe. Daarnaast word je ook nog eens ondergegooid met toffe kleurpoeders, waardoor iedereen er heel feestelijk uitziet.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van dit evenement dan kun je na het hardlopen nog even bijkomen op het bijbehorende festival. Dus trommel snel je vrienden en familie op en vier het voorjaar in kleur!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *