Maastricht magazine >
lifestyletip

De leukste kerstactiviteiten in Nederland

De leukste kerstactiviteiten in Nederland
Artikel begint onder de advertentie

December is nog maar net begonnen, maar voordat je het weet staan de feestdagen alweer voor de deur. Een magische tijd vol met leuke versieringen en toffe activiteiten. Deze laatste maand van het jaar staat natuurlijk in het teken om samen te zijn met al je geliefden, en daarom is er toch niks leuker dan met z’n allen wat leuks te doen? Daarom in deze blog de leukste kerstactiviteiten in Nederland op een rijtje gezet, zodat jullie wat inspiratie op kunnen doen en zo kunnen genieten van deze prachtige tijd.

1. Het Amsterdamse Winterparadijs – Amsterdam

De naam zegt het misschien al, maar tijdens de kerstvakantie wordt de RAI in Amsterdam omgetoverd tot een mega groot winterparadijs waar je je ogen uit kunt kijken. Er is ontzettend veel te doen voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige schaatsbaan, een grote kermis of neem een kijkje in de après-ski hut. Ook kun je genieten van leuke livemuziek onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Een groot feest voor iedereen!

21 December 2019 t/m 05 januari 2020

2. Kerstmarkt – Valkenburg

Door het gehele land vinden er gezellige kerstmarkten plaats. Struim langs de honderden kraampjes om de mooiste accessoires en producten te scoren. Een van de mooiste kerstmarkten van Nederland is toch wel echt die in Valkenburg. Deze kerstmarkt bevindt zich namelijk in een grot en je kunt er echt van alles vinden, hoe tof is dat? Het is door deze mooie omgeving extra knus en bijzonder en daarom zeker een bezoekje waard.

15 November 2019 t/m 05 januari 2020

3. Kerstcircus – Rotterdam

Bekroond tot het beste familie-uitje tijdens de feestdagen is het prachtige kerstcircus, die elk jaar plaatsvindt in hartje Rotterdam. Proef de magische sfeer en neem een kijkje bij de bijzondere acts. Van grappige clowns, stoere acrobaten tot aan mooie danseressen aan toe. De 2,5 uur durende show is elke dag meerdere keren te zien en is geschikt voor elke leeftijd, dus komt dat zien!

21 December 2019 t/m 30 December 2019

4. Kerstshow – Duiven

Kerst inkopen doen hoort er natuurlijk ook bij. Niet iedereen vindt dit even leuk, maar sommige kerstshows mag je zeker niet overslaan. Zo zet de Intratuin elk jaar weer een adembenemende show neer. Met de mooiste kerstbomen, de leukste cadeautjes en de meest sprankelende lichtjes tover je je huis binnen no-time om tot een sfeervolle kerstwoning. De mooiste kerstshow blijft toch echt wel die in Duiven, en geloof me, deze is echt gigantisch en zeker de moeite waard.

01 November 2019 t/m 31 December 2019

Hebben jullie nog andere leuke tips? Let us know!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *