Maastricht magazine >

 
lifestyletip

De leukste last minute cadeautjes voor Moederdag!

De leukste last minute cadeautjes voor Moederdag!

Zondag 10 mei is het weer zo ver: Moederdag. De dag om je moeder weer eens extra in het zonnetje te zetten omdat ze altijd voor je klaar staat. Toch kan het in deze gekke tijd zo zijn dat je helemaal vergeten bent om een cadeau voor haar te regelen of je hebt er gewoon nog geen tijd voor gehad. Geen probleem! Wij hebben de leukste last minute cadeautjes voor je op een rijtje gezet.

1. Bos bloemen

Een cadeau wat het altijd goed doet, is een bos bloemen. Vooral als je echt geen tijd meer hebt om een cadeau te scoren. Daarnaast is deze cadeautip ook nog eens super budgetproof, want een bos bloemen hoeft helemaal niet duur te zijn. Zoek haar favoriete bloemsoort uit in een mooie kleur en stel je eigen boeket samen. Mocht je in een creatieve bui zijn, dan kan je natuurlijk ook zelf een boeket plukken. Hoe origineel is dat?

2. High Tea

Niks is leuker dan even lekker bij te kletsen onder het genot van een lekker kopje thee en heerlijke hapjes. Trek je kookkunsten uit de kast en maak, misschien met ingrediƫnten die je al in huis hebt, wat lekkers. Dit kan echt van alles zijn! Denk bijvoorbeeld aan overheerlijke kokosmakronen, zelfgemaakte cupcakes of ga voor bananenpannenkoeken. Je moeder zal dit gegarandeerd erg leuk en gezellig vinden. Behoort je moeder (of jijzelf) tot de kwetsbare groep kijk dan of dit idee wel mogelijk is met 1,5 meter afstand. Wellicht bij mooi weer in de tuin of op een andere rustige plek in de omgeving?

3. Persoonlijke cadeaubon

Iets wat heel snel te maken is en ook nog eens heel erg leuk is, is een persoonlijke cadeaubon. Maak een mooie kaart waar bijvoorbeeld op staat dat ze samen met jou een dagje naar de wellness tegoed heeft. Deze bon kan ze dan later inwisselen waardoor jij nog even extra de tijd hebt om een echte reservering te plaatsen zodra de maatregelen het toe laten. Zo verras je niet alleen je moeder, maar heb je zelf ook nog wat leuks op de planning staan.

4. DIY time

Zelfgemaakte cadeautjes zijn altijd een groot succes bij moeders. Je kunt veel verschillende dingen maken. Neem eens een kijkje op Pinterest en laat daarna je fantasie erop los. Of je nu creatief ben of niet, er is daar voor iedereen wel een haalbare DIY te vinden. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een eigen gemaakte complimentenpotje, of een (eenvoudig) gepimpte canvas met daarop een persoonlijk berichtje.

5. Vrouwenavond

Organiseer een gezellige vrouwenavond voor jou en je moeder (en eventueel zussen). Pak jullie lievelingssnacks er maar bij en zoek een echte vrouwenfilm uit op bijvoorbeeld Netflix. Ondanks dat je misschien nu geen cadeautje voor haar hebt, breng je nu wel quality time met haar door. Samen zijn is namelijk toch het fijnste wat er is! Ook hier geldt weer dat je rekening moet houden of dit voor jullie op nu wel mogelijk is met de corona maatregelen. Zo niet dan kun je ook altijd stap 3, de persoonlijke cadeaubon, gebruiken om je moeder later een vrouwenavond te geven!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *