Maastricht magazine >
lifestyletravel

De leukste vakantieparken in Nederland met kinderen

De leukste vakantieparken in Nederland met kinderen
Artikel begint onder de advertentie

In de zomer gaat Nederland vaak massaal op vakantie en dat kunnen wij begrijpen. Naar een nieuwe omgeving waar je even tot rust kunt komen is toch altijd super fijn? Zo zijn vooral Spanje, Frankrijk en Italië populaire vakantiebestemmingen onder Nederlanders. Maar wist je dat er ook veel verschillende plekjes in Nederland te vinden zijn waar je heerlijk op vakantie kunt met je kinderen? Geen lange vluchten en hoge vliegprijzen meer, maar gewoon een heerlijke vakantie in ons eigen Nederland. Daarom hebben wij de leukste vakantieparken in Nederland met kinderen voor je op een rijtje gezet.

1. Safari Resort Beekse Bergen

Indien je zin hebt in een actieve vakantie vol met avontuur, dan zit je op Safari Resort Beekse Bergen wel goed. Beekse Bergen is een bekende dierentuin in Nederland die ook beschikt over een eigen vakantiepark. Alle Afrikaans getinte lodges en de boomhutten liggen tussen een leeuwenvlakte en twee savanne-gebieden in. Zo sta je op tussen de wilde dieren dus je kinderen zullen hun ogen uitkijken.

2. Capfun Het Stoetenslagh

Voor een echte strandvakantie zit je hier wel goed, want Capfun Het Stoetenslagh ligt aan een groot meer waar van alles te beleven is. Zo beschikt het vakantiepark over verschillende waterglijbanen, speeleilanden en een groot aquapark. Neem jullie hangmatten maar mee, want ondertussen kunnen jullie relaxen. Mocht het weer een keer omslaan dan is dat hier geen probleem want er is ook een overdekt zwembad te vinden. Speciaal voor alle kinderen worden er in de zomer leuke activiteiten georganiseerd waardoor ze zich niet zullen vervelen.

3. Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gevestigd in de het mooie Limburg. Zoals de naam al zegt, is ook dit park gevestigd aan een prachtig meer. Er worden hier allerlei activiteiten georganiseerd waardoor er altijd wat te doen is. Ook heb je verschillende thema-avonden op dit park, waar je tot laat kunt feesten in de discotheek. Verder is er een grote Kids Club, buitenzwembad, watersportverhuur, aquapark en ook voor slecht weer een binnenzwembad. Wat wil je nog meer?

4. Camping de Kleine Wolf

Op deze camping krijg je een echt vakantiegevoel door de tropische omgeving. Zo beschikt het park over een zandstrand met palmbomen, zwembaden, disco-avonden en nog veel meer. Er is van alles te beleven, maar ook zeker voor de wat oudere jeugd is dit vakantiepark super geschikt. Naast een plekje op de camping zijn er ook verschillende lodges, chalets en bungalows te huur op het naastgelegen vakantiepark de Hongerige Wolf. Een camping die zeker niet mag ontbreken tussen de leukste vakantieparken in Nederland met kinderen.

Zoek je daarnaast ook nog een leuke plek om uit eten te gaan? Lees dan onze blog over de mooiste restaurants van Nederland. Hopelijk kunnen we tegen de zomertijd meer ondernemen, maar het blijft natuurlijk belangrijk om goed op elkaar te letten en de maatregelen in acht te nemen. Stay safe!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *